Masih Mood Merdeka…

Aku kekurangan idea utk update… aku ade buat satu sajak merdeka, tp aku kurang yakin utk publish kat sini.. huhu.. 1st time aku kurang yakin utk publish sajak aku… Aku perlu update sbb pengkritik blog kata die tunggu konsistensi update baru utk blog “baru” ni utk die ulas… PB, aku mahu ko ulas blog aku.. huhuhu

Nash ade buat satu permintaan utk update aku… nak tau ape die? nntkan update akan dtg… aku akan tunaikan permintaan nash.. huhuhu.. sabar yek…

kamera tuh kecik je, tp nak masuk reramai... mana lar muat :p

Okeh, ini tujuan asal aku update kat sini… aku nak bitau yg Fotopage baru aku dah pon di Update… Pic2 masa Merdeka Festive 2006 dah selesai di resize dan update… Credit to abah sbb ajar aku menda baru dlm photoshop…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr. Kay Em Why says

    teknik gambo tuh owang blaja sendiri arr.. abah cuma ajar buat action yg memudahkan resize sbb malas sgt nak resize.. huhu.. tuhkan teknik gambo mcm poster ADA APA DGN CINTA

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    nash : sudah arr.. ko lagi hebat potosop dari aku.. skang ko tgh blaja illustrator agik.. aku install illustrator pon tak sempat ni hah… >:p

    abah : uh la.. aku skang bile ada org nak ajar aku, aku akan buat mcm totally bodoh.. so senang sket org nak ajar aku.. huhu tuh pasal kene step by step.. tp ampeh arr caj sampai RM5k.. gi consultant pon tak sampai RM5k maa.. huhu.. kot ye pon nak kawen cepat, ko ketuk aku buat ape :p

    *border ni aku tak sempat lagi nak carik kat ner nak buang.. nnt2 arr aku carik.. quote tuh aku dah download.. tp tutorial utk pasang die tuh aku agak tak brape paham.. aku nak kene tanye gak.. ade part yg tak kena.. nnt2 lar aku pasang :p

    [Reply]

  3. Mr. Kay Em Why says

    nash : nnt arr.. aku tak tau kat ner setting border ni…

    *aku lansung tak sempat nak install illustrator

    cyclips : umang aih.. kot ye pon korang nak cepat kawin, jgn arr ketuk aku.. aku tawu lar aku masih single :((

    [Reply]

  4. says

    aku.. aku tengah sengeh2 sorang2!!!
    akakakaa…
    aku tengah dengar sajak ko ni
    aduh aduh..
    ko tau tak kay..
    masa aku bukak sajak ko ni..
    aku bukak kuat kuat
    sampai luna datang masuk bilek aku
    ‘ah.. apaaan itu tot?? lucuu lucuuu!!’
    ahahahahahahahahhaaa
    :d/

    nway.. comel suara ko..
    akakaka
    semangat btul!!!
    tapi aku ske la ngan bg music ko…

    HANYA DARI 3 BUTIR BINTANGG!!!
    ahaha..
    semangat kay semangattt!!
    jangan kita LUPA!!
    Rumah usang ini.. dibina dari darah keringattt.. air mata dan deritaaa
    chewah…

    [Reply]

  5. says

    kata orang..
    totin mudah lupe..
    tapi sebenanrye..
    totin..
    kay..
    syaff..
    kita semuaa
    kita semuaaa
    memang tak penah lupe!
    *apa aku ngarut nie..*

    [Reply]

  6. Mr. Kay Em Why says

    totin : apekah ko salah entry utk mengomen? panjang lebar sungguh ko komen.. adeh..

    :”> malu aku si luna cakap lucu.. nnt die.. huhu.. :”> comel heh suara aku? :”>:”>

    aiyark.. negara itu totin? atau totin itu negara? apakah totin adalah negara? atau negara adalah totin? erk.. 8-}

    ye, kite semua tak penah lupe…

    yg kite ni kroni.. muahahahahaha :p

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge