Mari Bercuti utk study Final Xm!~

Buku Database System, kertas guide line project CyberP, laptop-project CyberP, Kalkulator saintifik (erk?) ape maknanye?
Awas! Gambar boleh menipu!~ :p

Dah lama aku tak update… penyakit malas update dah melanda… life juga seperti tiada… cuma ade beberape perkara yg berlaku… mungkin juga demam Exam bg efek sebegini rupa…

Semalam Nash datang melaka bersama2 DP dan kawan2 DP… yeah, pic aku up nnt… paling cepat mungkin lepas paper aku ari Isnin… tak byk gamba yg jadi sbnrnye.. snap pon tak byk…

okeh, aku takde benda dah nak celoteh… cuma nak ucapkan GOOD LUCK pada semua student MMU!~ Chayooo!~ Dan pesanan dari penaja kepada semua, JANGAN PONTENG PUASA!~

Nota kicik : aku cuba update lar lagi nnt sblm balik raya… sengal skit bile takde idea ni…


Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    kt xde amek gambo sekronikuss aaaa smlm..
    apa aaaa…
    gambo ko lngsung xde dlm camera aku.. haha!
    smua pnuh gambo pmpuan.. ekeke

    pasal gambo tu…
    aku xmudah percayaaa :)>-

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1080"]gambar itu sememangnye menipu pndangan sume…
    gamba kerek je tu..
    ahahha…[/quote]

    Aiippp!~~ diam!~ :-$ :p

    [Reply]

  3. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1081"]kt xde amek gambo sekronikuss aaaa smlm..
    apa aaaa…
    gambo ko lngsung xde dlm camera aku.. haha!
    smua pnuh gambo pmpuan.. ekeke

    pasal gambo tu…
    aku xmudah percayaaa :)>-[/quote]

    ngko asik igt nak snap gambo pompuan je.. mana tak nye.. lagi pon aku tak brape ske dok dpn kamera dah skang.. huhuhu.. :p

    nnt aku snap gambo lain.. yg tuh maybe bleh caya :p

    [Reply]

  4. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1084"]ecece. kuat study mamat ni. Hehehe. Tak cukup buku teks, online notes pun baca.
    Tahniah2! Good luck exam yer kay. ;)[/quote]

    yay!~ :d/ ade sorg caya pic tuh.. huhu.. ko jgn tertipu.. kan pic tuh ade tulis.. Gambar boleh menipu.. ko bygkan, Buku teks tuh subjek Database System, kertas tuh guideline project CyberPorno (biografi usahawan berjaya), kat laptop tgh buat project CyberPorno, tetiba sesat kalkulator? miahahaha :))

    [Reply]

  5. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1086"]cyber porno???
    erkk.. :o[/quote]

    nama subjek tuh Cyberprenuership… tp seksa nak eja dan sebut… so lama2 dipendekkan jadik CyberPorno je la :p

    [Reply]

  6. says

    cheh..bajet cam kitorang nampak je buku ape sumer tu..kelketer pastu on9 notes ape sumer..:-”:-”

    huwaaa..sgt cuak nih..
    takuntnya ejem..
    namo amik bleh:((:((

    [Reply]

  7. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1088"]kay, gud lak exam
    aku percaya ngn gmbr tu
    haha :-”[/quote]

    hahaha.. thanks..

    [quote comment="1089"]selamat amek exam bro..gua pon brape minggu je lagi tgl…[/quote]

    tenkiu… selamat amik exam juga pada kau bro.. lepas raya heh?

    [quote comment="1091"]cheh..bajet cam kitorang nampak je buku ape sumer tu..kelketer pastu on9 notes ape sumer..:-”:-”

    huwaaa..sgt cuak nih..
    takuntnya ejem..
    namo amik bleh:((:(([/quote]

    sbb tuh tules caption kat pic tuh.. tp caption sgt panjang sampai tak kuar semua.. huhuhu

    kay pon sgt cuak ok.. isk.. takut nyee!~~

    [Reply]

  8. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1093"]DIEDLAAAAA exam selasa nih. Satu benda tak baca lagi! Berani mati sangat…. :((

    Humm..hari nih bukak puasa di mana ya… (boleh pikir nak bukak puasa lagi ney…) HUWAHUWAHUWA[/quote]

    belom cukup DIEDLA kalo takat ari selasa…
    AKU ARI ISNIN KOT!~~~ :((:((:((

    *bard, banje aku stimboat ari ni ;;)

    [Reply]

  9. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1095"]exam pun bleh died ke? :-?[/quote]

    errkk? boleh kot :|

    [quote comment="1096"]:lol: semua exammmmmm!! hahahahaa! padan mukaaaaa.. *riak sbb dah 2 thn takde exam..

    gud luck tau!~ :d[/quote]

    tabaik riak woo!~ mak kite kata tuhan tak ske org riak *ayat dh mcm kanak2 riang* :p

    tenkiu!~~

    [Reply]

  10. says

    Aku buat tag ko lps aku abis xm bole abg kay???
    aku sgt tader mood utk tag2 segala…

    aku mau gamba aku d d’village tu!!
    cpt la bgi balik thumbdrive n uncang pink aku tu…
    x kan uncang pink tu pn ko nk simpan kot..??
    hishhhh…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge