Kesan Gerhana Bulan Terhadap Kroni…

Statusku, hak aku.. :p
status ini ada kene mengena dlm sketsa seterusnya…

Nashriq Giler (9/8/2006 1:23:28 AM): JIWANG STATUS KO
Nashriq Giler (9/8/2006 1:23:28 AM): GELI!

Kay (9/8/2006 1:23:36 AM): hak hak hak
Kay (9/8/2006 1:23:39 AM): status aku
Kay (9/8/2006 1:23:40 AM): hak aku
Kay (9/8/2006 1:23:42 AM): geli ko
Kay (9/8/2006 1:23:45 AM): hak ko
Kay (9/8/2006 1:23:48 AM): lantak!~ :p
Kay (9/8/2006 1:23:50 AM): :))

Nashriq Giler (9/8/2006 1:23:56 AM): :)) JIJIK
Kay (9/8/2006 1:24:05 AM): jijik hanya perkataan
Kay (9/8/2006 1:24:12 AM): lontarkan lar sesuka ati ko
Kay (9/8/2006 1:24:13 AM): :p

Nashriq Giler (9/8/2006 1:24:30 AM): :)) DA KUAR BAHSE SASTERA DIEE…
Kay (9/8/2006 1:24:30 AM): takkan terbenam perkataan jijik tuh kat dada aku
Kay (9/8/2006 1:24:31 AM): :))

Nashriq Giler (9/8/2006 1:24:51 AM): jika terbenam sekalipun.. masakan gunung mampu mencapai langit
Nashriq Giler (9/8/2006 1:25:00 AM): masakan arus bergoncang kuat
Nashriq Giler (9/8/2006 1:25:06 AM): :-SS

Kay (9/8/2006 1:25:31 AM): ape ayat ko berterabur ni
Kay (9/8/2006 1:25:38 AM): takde benda yg mustahil

Nashriq Giler (9/8/2006 1:25:42 AM): :| ni ayat seni..
Nashriq Giler (9/8/2006 1:25:44 AM): ko x paham
Nashriq Giler (9/8/2006 1:25:47 AM): :))

Kay (9/8/2006 1:25:49 AM): gunung mampu mencapai langit
Kay (9/8/2006 1:26:04 AM): arus boleh mengalir kuat

Nashriq Giler (9/8/2006 1:26:37 AM): :-?
Nashriq Giler (9/8/2006 1:26:59 AM): jika kata samad said diubah
Nashriq Giler (9/8/2006 1:27:05 AM): dia marah
Nashriq Giler (9/8/2006 1:27:11 AM): jika kata nashriq disangkal
Nashriq Giler (9/8/2006 1:27:19 AM): maka bertemulah buku dengan ruasnya
Nashriq Giler (9/8/2006 1:27:21 AM): :))

Kay (9/8/2006 1:27:39 AM): jadi
Kay (9/8/2006 1:27:49 AM): marilah tuan hamba masuk ke gelanggang
Kay (9/8/2006 1:27:57 AM): buka lah step mu
Kay (9/8/2006 1:28:03 AM): agar dpt ku tangkisnya

Nashriq Giler (9/8/2006 1:28:03 AM): jika kancil jumpe buaya..
Kay (9/8/2006 1:28:05 AM): :))
Nashriq Giler (9/8/2006 1:28:20 AM): buaya akan malu bersua muka
Kay (9/8/2006 1:29:08 AM): sejak bile buaya jadik pemalu?
Nashriq Giler (9/8/2006 1:29:35 AM): sejak buaya punya kemaluan
Nashriq Giler (9/8/2006 1:29:38 AM): :)) aduh!
Nashriq Giler (9/8/2006 1:29:40 AM): dah dah!!

Kay (9/8/2006 1:29:58 AM): sengal!~ :))

Itu kesan terhadap sorg kroni, ade lagi sorg…

Arisa Higashikuni (9/8/2006 1:47:20 AM): chii dahului ngn ucapan terima kasih ya sebab sudi pinjamkan cam <-- ayt skema

*cerita asal ttg dialog chii tak penting.. tuh isi penting.. huhu… kuat jugak kesan gerhana ni pada kroni kan? :p

Nota Noti: Ampon ye nash, chii :p

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    ahahah..semlm nengok bulan dak..sgt lawa kan..
    sungguh teruja sampai semlm agak sewel gak mkn ngan member 2 org…lalala..tp nk wat camne..chii
    mmg skema…ahahaha:-”

    semlm cam ampeh..member kena kaco ngan org kat RM..ade yg nk kena belasah kot pasni:-w

    [Reply]

  2. says

    miahahah..
    tp kan…nk katakan terkena virus teater last week..idak la gak..sebab kitorang yg kt blkg..x dpt pape langsung..cuma nampak kelibat kay kena belasah..lalala..
    mcm best je part tuh:-”

    [Reply]

  3. says

    ” Buah hatiku sayang, pernahkah terlintas di fikiranmu yg kita akan menggapai mimpi2 nan indah, yg pernah kita impikan bersama, suatu ketika dulu di tepi tasik nan syahdu~ :x

    Ok. Sila abaikan intro. Wakakaka!
    :) Ko mmg pandai bersastera la Kay.. Sgt sasteragik taw~ *perkataan baru untuk virus sastera

    Kay…. Bila nk luahkan perasaan ko kt gadis invi ko tu… Jgn la pendam lama sgt.. Nanti melepas.. I wanna see u happy.. Kalau tak luahkan, masakan si gadis tahu yg ada jejaka yg sasteragik minat dan sayang kt dia… Luahkan bro.. Luahkan…~ Ckp~ Ckppppp~~~

    p/s : mintak lew tips kt incik teddy… wakakakakaka! :d

    [Reply]

  4. Mr. Kay Em Why says

    chii : smlm penat tunggu bulan gerhana.. lambat beno.. last2 tido je…
    Sape yg kaco tuh? :-w

    diane : apekah aku penyebar virus? :p

    chii : cet.. kiterang dah usaha utk pastikan suara kene kat mic.. tp takleh buat ape… tempat terbuka…
    *tau tak, masa buat adengan kene pukul masa rehearsal tuh, ade keychain yg bola tuh dlm kocek… jatus kat pentas tuh, terhentak.. sampai skang still lebam lagi…

    cyclips : intro takbley blah.. huhu
    dgn sesukati ko membuat perkataan sasteragik :p
    nnt2 lar aku luahkan perasaan tuh… blom sampai masa lagi aku rasa… urmm… ntah lar… thanks sbb nak tgk aku hepi… urmm.. tuh lar.. sgt kelu lidah utk luahkan, utk berckp… sampai director dah naik tensyen (apekah tidak ada kene mengena ngan topik ini)

    *die dah byk bg aku tips.. tp aku takleh laksanakan lagi :D

    [Reply]

  5. Mr. Kay Em Why says

    alamak.. tertinggal plak komen nash…

    tertanti-tanti tuh ape nash? tak penah dgr pon… tanti org gaji indon aku penah arr dgr… tampi pon ade lar.. tanti aku tak penah dgr…

    *hek.. hek.. hek.. jgn arr marah abg nash :p

    [Reply]

  6. Mr. Kay Em Why says

    abah : abeslah die sudah pengsan… mampukan sloth2 skalian membawa bapa sloth ke ospital? miahahaha ;)) jgn marah bah… urmm.. :-< *aku perlukan pertolongan ko utk quote.. ;)

    [Reply]

  7. says

    tukang masak aka pekerja kat kedai RM tuh..
    dok mnta no tepon aja..
    pastu semlm blk bilik..aja dpt msg..kata dia sombong,,
    woo..sgt scary..sape kah yg msg beliau:o

    [Reply]

  8. Mr. Kay Em Why says

    chii : apsal tak report kat pakcik tokei RM tuh? masa bayar tuh report je… kes2 gangguan mcm tuh rasa nye skang boleh report kat polis…

    rasso : hahaha.. antara 2 benua kah? :))

    [Reply]

  9. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="970"]kegelian yang amat!~[/quote]
    [quote comment="971"]kejijikan yang amat!~[/quote]

    apekah ini???

    [Reply]

  10. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="974"]UUUuuuuuuuuuuuuuu dah ader quote! bagus2!!!! :D:D:D[/quote]

    atas permintaan ko jugak :p

    [quote comment="975"]quote pehal kaler biru? :-”[/quote]

    quote tuh skin ni nye lar… takkan segala2 nak oren.. aku nye penyakit blom kronik mcm org yg menghidap pinkytomia (jgn marah totin :p) huhuhu

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge