FP diUpdate dlm keadaan kurang sehat…

Malaysian Next top Model?
Apekah ini Malaysian Next Top Model atau barisan peserta Fear Factor?

Aku rasa badan aku tak brape sihat sejak bangun tido… muka terasa panas, badan pon panas, hidung hampir jadik mcm paip bocor, tekak perit dan badan rasa sakit2… aku harap akan kembali seperti sedia kala bila aku bangun tido nnt.. :-S

Ari sabtu ari tuh ade BBQ Party utk meraikan kejayaan Mini Carnival CyberPorno.. alar yg aku citer pasal jual2 tuh… setelah kamera berjaya dibaik pulih, aku pon menggila snap gambo.. Fadhli ckp die tgk aku tak lekang dgn kamera.. huhu.. aku sudah jadi giler kamera..

Sejak pulang, ramai yg mintak pic2 dari aku.. so, aku usaha lar upload kat FP walaupun tak brape ok.. khas utk korang.. kalo korang nak pic tuh, save je dari FP.. kalo nak real size dan pic2 yg aku tak letak kat situ, sila msg aku di YM yerk.. :)

KLIK SINI UTK KE FOTOPAGES AKU!~~

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1039"]antara 5 tu..
    aku pilih si tudung biru!!!
    plize call me dear~! :”>[/quote]

    erk? sesukati ko jerk yerk main pilih2.. ko igt ni mcm pilih ikan kat pasar ke? :-w

    [quote comment="1040"]bile aku bole jd model ko?:(([/quote]

    ko dtg arr sini.. bile ko dtg sini, ko sentiasa boleh jadik model aku.. huhuhu… ala.. lagipon bukan nye aku pandai tangkap gambar sgt.. :)

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1044"]aku suke lah klo org amik gambo kandid aku…:roll:[/quote]

    kan mmg pebret aku amik gambo kandid :D

    [Reply]

  3. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1048"]candid amek gambo perot.. :)>-[/quote]

    urmmm :-?

    [quote comment="1049"]gambar paling bernilai: candid[/quote]

    yeah!~ sbb tuh aku ske gamba candid..

    [quote comment="1050"]subjek cyber porno makin lama mkn x best sebab nk kena wat jualan la..
    nk kena wat memacam la..adeih8-|[/quote]

    chii dah amik kan? tak yah nak risau lagi.. :|

    [Reply]

  4. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="1053"]gmba peyot paling tomei!
    hahaha
    bisa buat hati gue tertawan :x[/quote]

    erk? gambo peyot sape yg bisa buat ko tertawan izi?

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge