Emosi tidak stabil…

Hati... oh hati..

Aku mintak maaf pada semua yg mengharap utk aku update… mmg byk benda aku nak cerita dlm update baru… tp dukacita dimaklumkan aku sedang mengalami keadaan dimana emosi aku tidak berapa stabil… aku sendiri tak faham kenape 36 JAM SELEPAS benda tuh berlaku baru aku rasa sedih… ye, awal2 aku mmg mcm takde rasa ape… ramai yg bg nasihat supaya aku bersabar… thanks to all… aku rasa aku perlukan masa utk kembali pulih… mungkin tak lama… :|

Kepada dia, aku hormat keputusan ko… benda bukan boleh dipaksa… ape pon, aku lega sgt sbb akhirnya aku bgtau jugak ko… mmg tak sangka aku mampu bitau ko sbb aku sgt low confident… ape pon, aku doakan yg terbaik utk ko…

Nota kroni : Aku dah buatkan forum tuh, korang kecoh2 lar kat sana buat masa ni… jgn buat rusuhan kalo aku tak update.. aku tak tau brape lama dlm keadaan mcm ni… aku dah siapkan tempat nak keco, gunakan sebaik mungkin… kalo nak buat rusuhan gak, sila buat di blog syap sbb die lagi lama tak update…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    ko ni x sudah2 emosi stabil.. tu ar.. ske sgt kaler oren. cuba ske kaler itam ke.. merah ke.. br cool~ :-??

    er.. syap tu mmg ntah apa2.. lama giler x apdet! tp yg ko ni, buat entry yg tergantung aku x paham satu haper pun.. same je… haku x paham okeeey!! :-

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="977"]ko ni x sudah2 emosi stabil.. tu ar.. ske sgt kaler oren. cuba ske kaler itam ke.. merah ke.. br cool~ :-??

    er.. syap tu mmg ntah apa2.. lama giler x apdet! tp yg ko ni, buat entry yg tergantung aku x paham satu haper pun.. same je… haku x paham okeeey!! :-[/quote]

    ape kene mengena emosi aku ngan kaler oren ni? setau aku kaler cerah2 dan striking mcm ni lar slalu buat emosi jadi ok…
    syap tuh ptt diblasah ramai2… aku buat entry ni, aku rasa ko sorg je yg tak paham… ko sorg je yg akan ckp tergantung… ko tak caya tgk nnt.. kebykkan kroni tau nape aku jadik gini…

    [quote comment="978"]sory sbb aku kebelakangan ni dh lame xchit chat ngn ko..xtau pekembangan kisah tu..ade mase ko cite kt aku occay?[/quote]

    aku yg bizi sampai tak sempat nak chat ngan ko.. dun worry.. nnt aku citer ;)

    [Reply]

  3. hafrezr says

    kay..lame dh tk jenguk blog ko..hehe..blog aku??..hurmm..masa tkde nak wat..esemen melimpah ruah..syukur gilerkk..wahahhaah..biler nak banje aku makan nih:-?

    [Reply]

  4. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="980"]sbb kroni2 tu byk pmpuan..xkan laa aku nak sebok2 dgr hal ko, mlainkan
    ko yg citer.. ye x?[/quote]

    hak2.. ade gak kroni yg lelaki tau kesah ni.. kite jarang chat.. sbb tuh ko tak tau.. :p

    [quote comment="981"]kay..lame dh tk jenguk blog ko..hehe..blog aku??..hurmm..masa tkde nak wat..esemen melimpah ruah..syukur gilerkk..wahahhaah..biler nak banje aku makan nih:-?[/quote]

    erk? esemen ko yg melimpah ruah, nape aku yg kene banjer? bukan janji ko yg nak banje aku ke?

    [Reply]

  5. says

    :roll: bermain ngan emosi….parah ney…. benda nih walocamaner pon akan efek ko gak..sbb aku pernah kena…dun wuri taw..mmg masa akan pulihkan ko…

    Aku ader ney sapot ko taw k! coz dulu…ko selalu sapot aku… :)

    [Reply]

  6. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="983"]mlm ni btau! :))[/quote]

    tak mo >:P

    [quote comment="984"]:roll: bermain ngan emosi….parah ney…. benda nih walocamaner pon akan efek ko gak..sbb aku pernah kena…dun wuri taw..mmg masa akan pulihkan ko…

    thanks.. hak hak hak.. kite saling menyapot sesama sloth!~~ thanks abah!~~ :)
    Aku ader ney sapot ko taw k! coz dulu…ko selalu sapot aku… :)[/quote]

    [Reply]

  7. hafreze says

    tol2..kite kene cube jaya..klu dh kene reject..rilek2..kite carik yg laen..wahahahaha..tkda hal nyer..pompuan bukan seorang..tol tk syap..ehehe..mayb jugak ko kene lebih menggunekan pendekatan maskulin ko terhadap pompuan..contohnyer..dgn menjadi lebih fit..or..lebih dgn bahasa lebih mudah..cube gune kaler laen utk baju2 ko..cam putih ker..hehe..putih is perfect..try bebeh…pesanan ikhlas dr member mu yg jauh di cyber inih..:d

    [Reply]

  8. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="986"]vesh da dpt tpt merusuh….
    haha[/quote]

    ngko bab merusuh mmg no 1.. tp ko tak sedar ko pon org yg selalu mintak dirusuh.. miahahaha

    [quote comment="987"]buat2 paham walaupun masih blur
    tp bk kata org
    bunga bukan seekor
    kumbang bkn seekor..

    usaha eskeleter kejayaan:d:)>-[/quote]

    ape berbelit ni chii?!!
    bunga bukan seekor,
    kumbang bukan sekuntum..
    miahahahahaha >:)

    [quote comment="988"]skali kena rejek..
    x semestinya kena rejek tros beb..
    kalau da syiok.. mesti usaha… :-”[/quote]

    erkkk… bahek lah. time kaseh.. :| :| :|

    [Reply]

  9. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="989"]tol2..kite kene cube jaya..klu dh kene reject..rilek2..kite carik yg laen..wahahahaha..tkda hal nyer..pompuan bukan seorang..tol tk syap..ehehe..mayb jugak ko kene lebih menggunekan pendekatan maskulin ko terhadap pompuan..contohnyer..dgn menjadi lebih fit..or..lebih dgn bahasa lebih mudah..cube gune kaler laen utk baju2 ko..cam putih ker..hehe..putih is perfect..try bebeh…pesanan ikhlas dr member mu yg jauh di cyber inih..:d[/quote]

    urmmmmmmmmmmmm……. :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
    time kaseh :|

    [Reply]

  10. says

    peribahasa yg bunga bukan sekuntum tu da bese sgt
    ehehe..
    taper2..
    kalo bkn hr ni..mungkin hr lain
    kalo bkn org tu..
    mungkin ngan org lain
    go go kay

    [Reply]

  11. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="992"]peribahasa yg bunga bukan sekuntum tu da bese sgt
    ehehe..
    taper2..
    kalo bkn hr ni..mungkin hr lain
    kalo bkn org tu..
    mungkin ngan org lain
    go go kay[/quote]

    erk.. ish.. kan kay buat bunga bukan seekor tuh.. :D nway, thanks for da suppot…

    [quote comment="993"]klo btol2 nk..kejarrrrrrrrrrrrrrrrrr smp dpt[/quote]

    yeahh!~~ aku simpan nasihat ko sbg cabaran…

    [quote comment="994"]kay jgn cedey2 k? si dia tu yg rugi coz lepaskan org yg baik cam Kay… cool k dude.. ;)

    we r with you~ :)[/quote]

    ish.. kay takde lar baik mana pon.. maybe blom masa kot ;)
    thanks a lot for ur suppot :)

    [Reply]

  12. says

    :neutral: ni bukan masalah kay ni baik ke jahat…
    ni soal hati dan perasaan..
    mungkin hati dia belum terpikat..
    dan task ko skrg.. PIKAT DIA!!

    mungkin ada btul gak.. cuba ko tukar personaliti ko..
    jgn pakai kaler oren (mungkin si dia x ske)..
    mungkin cuba ko pakai spek ke (nampak intelektual gitu)..
    bela janggut ke (nampak abang2)..
    bela misai kee (nampak kaya cam dato ….)
    mungkin ko perlu tukar style rambut ke (botak amacam? :)) )

    p/s : mau join skuad bulkur? :>

    [Reply]

  13. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="996"]:neutral: ni bukan masalah kay ni baik ke jahat…
    ni soal hati dan perasaan..
    mungkin hati dia belum terpikat..
    dan task ko skrg.. PIKAT DIA!!

    mungkin ada btul gak.. cuba ko tukar personaliti ko..
    jgn pakai kaler oren (mungkin si dia x ske)..
    mungkin cuba ko pakai spek ke (nampak intelektual gitu)..
    bela janggut ke (nampak abang2)..
    bela misai kee (nampak kaya cam dato ….)
    mungkin ko perlu tukar style rambut ke (botak amacam? :)) )

    p/s : mau join skuad bulkur? :>[/quote]

    tuh btol gak.. akan aku cuba pikat die!~~ yeah!~

    nak tuka personaliti mcm ko ckp ni perlukan perbelanjaan yg byk.. ape yg aku tau, aku nak jadik diri aku sendiri.. aku tamo die terpikat pada ‘aku yg lain’..

    jgn pakai kaler oren – peruntukkan aku utk beli baju biasanye skali setaun… so takleh
    spek – aku tak rabun & ade mata yg sgt terang (sometimes boleh nampak dlm gelap) kurniaan Allah.. tak perlukan spek
    janggut – aku mmg ade janggut.. tp ramai kawan2 perempuan aku ckp, better aku takde janggut
    misai – keturunan aku mmg susah nak ade misai…
    rambut – aku kurang keyakinan utk botak.. :D

    bulkur? utk pengetahuan ko, aku dah 3-4 minggu jalankan aktiviti “TAK TERCAPAI AKALMU” dimana misi yg lebih kurang dgn bulkur… cuma minggu lepas ade karnival tuh, aku terpaksa stop sbb nak tolong kawan2 dan ujung minggu ni ade family day utk meraikan karnival tuh dan byk makanan dah dilistkan oleh lecturer aku.. so tutup “TAK TERCAPAI AKALMU” utk 2 minggu.. berat aku ske turun naik mendadak dlm masa brape jam… aku benci!~

    [Reply]

  14. says

    wah3…
    mempergunakan nama aku yerk..
    ko rupenye yg isytiharkan blog aku sbg tmpt merusuh..
    ampeh ko nih…
    seminggu x jenguk blog sendiri…terkejut tgk ade rusuhan maha dasat..
    whut eva pun kay..
    chaiyok2!!!! :d

    [Reply]

  15. Mr. Kay Em Why says

    [quote comment="998"]abang oren, sy terpikat ngn awak
    miahahaha :twisted:[/quote]

    errkkk… sila jgn buat spekulasi.. miahahahahaha :p

    [quote comment="999"]pehal buruk sgt nama aktiviti ko tu…
    HIDUP BULKUR~! :d/[/quote]

    skati lar!~ :p

    [quote comment="1000"]wah3…
    mempergunakan nama aku yerk..
    ko rupenye yg isytiharkan blog aku sbg tmpt merusuh..
    ampeh ko nih…
    seminggu x jenguk blog sendiri…terkejut tgk ade rusuhan maha dasat..
    whut eva pun kay..
    chaiyok2!!!! :d[/quote]

    sekurang2nye aku tak seteruk ko.. aku setiap brape jam akan jenguk blog aku walaupun tak update.. ngko tuh bukan seminggu tak check blog.. dah berkurun! :-w x(

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge