Selamat Bercuti~~

Start esok (ade yg dah start ari ni ngan smlm), student MMU akan cuti… aku tak tau blog aku bercuti ke tak… biasa lar kan blog aku ni… cuti ke tak, sama je… so cuti seminggu ni, aku ade 2 plan je… tp 2 plan ni pon dah cukup rasa menyesakkan jadual aku…

Akedemi Fantasia 4
FINALIS AF4 BERSAMA PENGACARA

Macam yg aku dah bitau awal2, esok aku akan gi konsert final… tiket pon dah beli… aku tamo target sape menang ape semua… lepas aku tau perkara dalaman, aku tak mo pk pasal pemenang… aku gi sana cuma nak rasa konsert tuh dari dlm stadium je… thats all…

7th Convo of MMU
Konvokasyen ke 7 Universiti Multimedia

Setelah 3 taun aku tunggu, 2 taun setengah bergolek, menghentak kepala, tido kepala ke bawah kaki ke atas, akhirnya usaha aku tidak sia2… aku akan dpt diploma aku ahad dpn… akhirnya aku akan bergelar Diploma Graduated… yeah!~~ Rehearsal convo ari khamis ngan jumaat… so maybe aku akan ke cyber ari khamis… Sesi utk aku (budak2 diploma) adalah ahad, 13 Ogos 2006, pukul 2 ptg… bebudak cyber, see u there ;-)

Nota Cuti : Selamat bercuti utk semua bebudak MMU dan yg bercuti minggu dpn!~~

Nota Convo : Aku menantikan sejambak bunga dan Graduation bear sempena convo ahad nnt… siapakah yg akan beri pada aku? Adakah Incik Abah? atau Elle? mungkin juga Nesya, ejon pon bleh jadi… atau mungkin kawan baru aku, Fara? huhuhu… jgn lupe yerk korang!~~ :-p

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    diane : konvo 12-13… aku nyer session 13… sila dtg 13 ogos beserta dgn bunga dan graduation bear oke? :p

    nash : ntah… 2-3 ari lepas.. huhu… aku kenal adik die dulu ari tuh… adik die ade kat melaka ni hah… huhu :p

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    nash : boleh tahan gak arr… aku tau pasal tuh :p

    *ni ape plak citer pasal farah *** ni? takde kene mengena ngan entry aku pon :p

    [Reply]

  3. says

    weh… sapa farah ***? tak citer pung.. heheh…

    bleh plak ek mengharap.. siap bitau nama2 org yg mengharap plak tuh.. iksh iksh

    [Reply]

  4. says

    :roll: errr lari? wakakakaka kalo sempat leh ler jumper ko kat cyber yer dak..

    *Diedla wat2 tak sempat jugak..Neway congrats dan menuju puncak AF dan juga Diploma jugek..

    Keng salang ngan Faizal…cakak ngang dier aku sokong depang tivi je..

    wakaaka *diedla speaking tengganu…

    [Reply]

  5. Mr Kay Em Why says

    elle : kawan biasa je lar.. baru kenal… i dah bitau nama yg diharapkan tuh, paham2 je lar.. siap2kan lar yerk :p

    pakcik : erk? aku lupe letak nama ko.. kalo letak nama ko confirm tros dpt.. huhu :p memula dh terpk nak letak nama ko… masa taip boleh lupe… aku nak masukkan semua nak yg aku kanal kat cyber tuh sbnrnye…. huhuhu…

    abah : sila jgn buat2 tak sempat… aku akan kejor ko :p thanks abah.. aku akan terus menuju puncak ijazah plak… huhu

    * aku kalo bleh tak nak jumpe faizal :p

    [Reply]

  6. says

    takle sebut farah ***
    atas sebab2 tertentu
    kene sebut farah jeeee…
    eh akupon sebut farah ***
    eh sebut lagi
    kakakaaaaa….

    yey.. lotter dapat nombor duaaaa
    kay.. lotter dedepan tomei cam aku tak??

    [Reply]

  7. Mr Kay Em Why says

    nash : ekekekeke…

    chii : aznil tuh tak kesah nak peluk sape pon :-p

    totin : huhuhu.. lotter takde lar comel mana… :-p

    *Buat pertama kali aku edit comment2 kat entry aku… aku terpaksa buat mcm tuh atas perminataan dan demi menghormati org lain…

    [Reply]

  8. tuan punye name says

    mekaceh kay sbb edit name i tuh.. muehehehe…
    sungguh terharu..
    nak bagi munge utk convo tp i takde kat cyber masa tu.
    too bad~~

    [Reply]

  9. Mr Kay Em Why says

    tuan punye nama : huhu.. know who… huhu… no prob ;-) munge tuh bleh pos kat adik u… nnt i amik kat adik u.. huhu :p

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge