Togetha2

Hai All… sowie lama tak update… Jiwa kacau ditambah dgn kesibukkan kelas dan assignment… tp ni aku cuba gak cari ruang dan peluang utk update blog yg dah mcm rumah terbiar ni… lalang (spam) dah byk cuba tumbuh, tp nasib baik wordpress nye system ok, boleh tapis spam… kalo tak penuh lalang blog ni.. btol2 jadi rumah terbiar or jadik rumah berhantu terus…

Ari tuh aku dah pon jumpe Chii dan Syap utk bincang pasal together2… Alhamdulillah.. ade gak yg tolong aku plan semua ni… kalo aku sensorg mmg mati kutu aku… so aku senaraikan beberape menda yg kiterang bincang utk togetha2…

Tarikh : 8 Julai 2006 (tak tuka atas pilihan majoriti)
Tempat : Melaka (mmg ikut keputusan awal)
Tempat kumpul : Dpn Emerald Park (dpn main entrance MMU Melaka… sape tak tau jalan boleh call aku or chii utk guide korang sampai tempat berkumpul ni)
Waktu berkumpul : Selewat2nya selepas Zohor semua dah ade…

Aktiviti : Aktiviti akan dijalankan mengikut kata majoriti (yg datang masa tuh la nnt). Tp ape yg dah diplan, selepas zohor kite bertolak ke Mahkota Parade utk aktiviti LUNCH (jgn ada bantahan terutama dari skuad BULKUR!). Lepas tuh kite intai2 Bowling kat Mahkota Parade tuh sama ada ramai atau tak. Kalo tak ramai, kite main bowling kat situ. Kalo ramai kite gi jalan2 sekitar Banda Kaba (A` Famosa, Pameran Mistik, Bangunan Merah dan tempat2 yg sewaktu dgn nye). Lepas tu kite akan ke Jonker Walk utk mencuci mata dan menghabiskan duit (mana yg ske shopping tuh ready je lar). Kalo siang kite tak dpt main bowling, lepas gi Jongker kite gi Senyum Super utk main bowling. Tapi kalo siang dah main bowling, mungkin Jonker adalah destinasi terakhir. Bagi yg dok pesan kat aku pasal sesi photography, jgn risau, kite boleh buat kat area bangunan merah (waktu malam lagi cantik) or area A` Famosa tuh…

Skang ni aku nak semua yg confirm dtg, bitau aku kat YM (kalo aku tak online tinggalkan offline msg) or sms aku (bg yg ada no fon aku lar)… Sila confirmkan ASAP… kalo tak nnt korang aku asapkan… ni semua utk menentukan kenderaan cukup atau tidak… sape yg bawak keta jugak tolong bitau aku.. OK?

Senarai KRONI yg ptt hadir :-

1)Kay
2)Chii
3)Syaff
4)Nashrex
5)Totin
6)Chee
7)Nanie
8)Nesya
9)Diane

(ade sesape yg tertinggal kat senarai atas? btau aku)

Senarai yg confirm hadir :-

1) Kay
2) Chii
3) Syaff
4)Diane + Someone (aku sendiri tak tau sape)
5)Totin
6)Nashrex
7)
8)
9)
10)

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. diane says

    aku insyaAllah g.mauk jmpe kamu kamu kamu…tp kn kay..smpi mlm ek?sbb aku klo bole tamo tdo sane..xmo blk lewat2 sgt..huhu~tp aku ikot majoriti ah..

    [Reply]

  2. says

    aku rasa mulanya sangat lewat…. lepas zohor br nak jumpe.. gitu gini gitu gini.. kol 2stgh baru bejalan (org melayu mmg camni). so, aku harap dipercepatkan (paling koman kol 10 da ready). Kalau aku, kol 8 pun ok.. huhu (tp sian ar dak jauh2).

    Kalau stakat bowling tu, kau bleh tempah rite? janji pukul brape itu ini. kalau takat dtg mp pastu usha2 bowling, tp da penuh memang buang masa gak. Kita semua bukannya nak bas/van (tp taktau ar kalau disediakan tuan rumah), transport masing2. So kalau asyik berpusing2 je, masa berjalan. (ni aku amek kira pasal kita mula agak lewat)

    1 lg.. perancangan untuk pulang tu bila? aku paling koman nak blk gak malam tu.. kol 2 ada bola wei!!! huhu… Tp x kisah.. aku balik kol 11 pun xper.. ekekekeke

    HIDUP WORLD CUP!! :guling:

    p/s : aku rasa cadangan ini agak lewat.. tp pikir2kan laa, timbang2kan laaa.. peace no war!

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    ejon : sudah masuk lingkaran kroni kah?

    diane : ok2… nnt kiterang ejas kasik tak lewat sgt… ko rase kalo sampai malam kol bape yg paling lewat ko boleh?

    nash : Oklah, aku tuka waktu nye at least dalam kol 12 mesti dah ade area sini… bowling aku akan usha2 mcm mana… sbb aku sendiri dah lama gile tak main bowling and tak reti main boling ( :p ) ape yg aku pasti, sblm kol 11 dah boleh balik kalo kite dpt tempat tempat bowling mcm yg ko ckp tuh… ape2 pon sape yg gi tolong la confirmkan cepat… ok?

    [Reply]

  4. says

    AKU PUN X RETI MAIN BOWLING.. Rancangan ni smua bergantung pada pihak pngurusan.. skati nak bawak kemana… sblm kol 11 da boleh balik? 11 malam?? pergh!!

    hmmm.. aku dan adik aku pergi… kompem!

    [Reply]

  5. diane says

    ngeee…klo pas dinner trus leh blk lg bgs..kol9 ke..hihi~ai takot la mlm2 nk blk jauh2..hahaha..[poyo cam die yg drive] :razz:

    [Reply]

  6. Mr Kay Em Why says

    nash : uik? lain mcm ko caps lockkan tulesan tuh… ko bukan terer main bowling & slalu kalahkan syap ke? heheh… okeh.. kiterang cuba sebaik mungkin…

    diane : we all try okke? tuh lar pasal… citer beria macam die yg drive :p

    *seksa jadik organizer ni… ades…

    [Reply]

  7. Mr Kay Em Why says

    chii : hopefully… tanpa ko ngan syap, maybe aku dah surrender kot… hehe..

    elle : mauk join? meh arr turun melaka that day… ;)

    [Reply]

  8. says

    Nash: kenapa ko kata aku kompom skali? memandai jeeee???

    ala..takde mood la nak gii.. chee tak g.. hwa.. dahla maen bowling. Haram aku tak reti!! tak ci la gini

    aku capat rasakan.. 6 ketul je nanti yang datang.. ala nanie mana?? nesya manaaa?? apeni budak2 cyber pemalas sangat nak tuwun nieee!!!

    [Reply]

  9. Mr Kay Em Why says

    nash : kalo pompuan laju je ko alu2kan yerk… ampeh.. hehe

    totin : alar… ko jugak yg beria suh buat besau2 ari tuh… ni takde mood plak… skali aku bg kulit durian baru ko tau… aku sendiri tak reti main bowling tau… dah 2 taun aku tak pegang bowling… 6 ketul? takde ketul2 nyer… ko tgk kat list tuh bebetol… dah 7 org confirm… budak cyber blom nak confirm lagi… aku masih menanti…

    [Reply]

  10. says

    berita terbaru.. buatla togetha2 cepat sket.. by 10 ker.. sebab event ni berlaga ngan majlis mbr aku malam tuh.. so by 4 aku dah kene brambus g kl.. coriii cecangatttt!

    [Reply]

  11. says

    hurm….sumer nak rushing..aiyoks..
    x kisah kul 10..tp yg dok jejauh tu ok ke? krg ade yg kelam kabut…sumer x jd nih:roll:

    [Reply]

  12. Mr Kay Em Why says

    totin : urmm… aku tak kesah, tp aku tunggu diane plak mcm mana….

    chii : tuh arr kan chii… sedey je jadi mcm ni… diane yg paling jauh.. kite tunggu diane komen…

    [Reply]

  13. says

    okla..kite assume kul 12 sumer dah ade kat mlk..
    make sure kul 12 kite dah gerak..tp sblm tu kay kena make sure dah booked tempat men bowling..better men kat mp..so ade 2 pilihan ..sesapa yg xmo maik..bleh la tgk2 wayang ke..x pun window sopping..tu kena cepat la..pastu cukup la kalo men 2 game jerk..krg bebanyak..tak terlarat plak nk perabihkan..rasanye dlm kul 2 dah abih game kot kalo x ramai..so dr duration tu..leh la kite.. solat pastu g mkn kat mp..dlm kul 3 kite dah leh gerak ke bandar hilir..kata mau amik2 gambo kan..adeih..x kisah la waktu panas..layan jerk la..tgk keadaan camne…kalo rasanye sumer nak rush..erm..no komen la..:roll: yg nak men bowling tu..make sure kay msg dorang..confirm bebtul brp ramai yg nak men…kalo agak2 penuh..nampak gaya tuka tempat..g senyum super plk

    [Reply]

  14. says

    assalamualaikum… hye all.. sorry lambat dapat info nee.. tapi boleh ke Liya join nee? takut ada orang marah pulak.. :D nak wat kat Melaka, tapi taknak tido sini.. hurmp..kalau macam tu kene sampai awal la.. kul 10 pagi, dah sampai, ok? baru la boleh balik awal… dalam lepas dinner kul 10 semua orang dah blah… pastue kita namakan la gath nee ” 12 Jam yang Bersejarah..” heheh sekadar menyokong cadangan bebudak yang terdahulu.. :D

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge