Theme baru dlm proses percubaa

Dengan ini, sukacita dimaklumkan bahawa aku sedang menjalankan testing terhadap theme baru (apsal separa skema ni?)… bantuan dari korang amatlah diharapkan.. kalo korang dpt detect side bar atau ape aje yg kelihatan cacat pada theme ni, sila print screen dan send pada aku melalui e-mail atau YM… alamat e-mail & ym aku boleh korang amik kat sidebar… bantuan dari korang amat diperlukan sbb screen yg kite pakai adalah berbeza…

aku juga dgn hepi nye telah berjaya mengupgrade file & database WordPress dari 1.5 ke 2.0.3 (diedla ketinggalan zaman aku ni sbb baru nak update)… hopefully takde masalah yg akan tibul…

akhir kata majulah blog utk diri sendiri (merapu lagi)

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    haha.. jgn marah ye abah…

    akan ku kaji ape itu sloth.. meybi akan ku mengslothkn diri.. huhu

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge