Thanks to all KRONI!~~

Aku ucapkan time kasih byk2 pada semua kroni2 yg dtg semalam… sonok bangat bersama kamu semua… giler arhh… dah lama aku tak rasa seronok mcm ni… semua kepala gila2 dan sporting… best sgt layan kepala masing2… pendek kata kamu semua menghiburkan hatiku!~~ yeah..

Untuk entry kali ni aku blom nak buat laporan khas pasal togetha2… aku masih menanti pic2 dari totin & cikanot (sape2 lagi yg ade bawak kamera yek smlm) dan juga diane utk pic togetha2 versi malam… aku jugak tunggu org lain buat laporan kahs utk togetha2… mari kita lihat sape yg buat dulu… aku perlukan feedback korang… just luahkan ape yg korang rasa… at least kiterang sbg organizer tak syok sendiri…

ape pon, aku rasa sonok sgt ngan korang smlm… walaupun pada mulanye ade beberapa kesulitan berlaku, tp akhirnya kite tetap hepi… sorry lar pada semua pasal kesulitan pada awal pagi smlm… mcm org ckp, kita hanya mampu merancang dan tuhan yg menentukan… aku bebetol hepi tgk gelagat totin & Eikin yg punya selera makan amat luar biasa (tak padan yg kecik totin ni…), hepi dgn gelagat gila2 semua kroni & suku-sakat kroni (yg bawak adik, sedara mara, osmet & alien) dan hepi dgn kesportingan korang…

Aku mcm tak caya togetha2 berlaku smlm… dpt jumpe dgn org2 yg penah aku label sbg Celebrity blogger… mmg macam tak caya… mcm bebetol jumpe celebrity yg terkenal… hahaha…

Tp ape yg aku pasan smlm, dlm kroni byk tol team kan? cuba korang (kroni2) check balik… ade Alien, Lonj0ng, skuad Bulkur & Power puff girl (ada lagi ke yg tertinggal?) Tapi smlm team2 ni bergabung dlm team kroni dan takde yg sama2 dgn geng je… Ni yg buat aku syg korang sgt2… hehe

Aku sejak sblm final sem lepas cuba buat mcm2(site) utk Kroni… tp byk sgt prob… semua tak dpt dihabiskan… nash ngan diane tau arr ape yg aku cuba buat dari ari tuh… tp ape pon aku cuba teruskan beberape site utk memudahkan kroni2 semua… So, aku invite semua Alien (geng totin) utk bergelar kroni… lepas ni best sket buat aktiviti2 utk kroni dgn ada nye kepala2 yg gila2 tuh…

Nota kuku : -takde-

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    diane : tak yah komen dulu.. tunggu aku buat laporan rasmi.. hehe

    nash : ade aku ckp ko? pasan tol ko ni..

    [Reply]

  2. says

    makasih makasih.. dah lama saya tak digelar celebrityyy..
    hehehe..
    baru aku prasan ade banyak teamm ekk
    tapi nak cakap cori jugak la
    sb kekadang kami skuad alien nak bgambar sesama alien je..
    maklumla.. tahun ni
    baru first time dapat jumpe complete ber4
    tu yang kami sendiri jakum sesama alien
    cori eyhhh

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    totin : ko pernah digelar celebrity ke?? muahahahaha… kiterang tak kesah pasal tuh… lagi pon lepas korang posing sesama korang, yg lain pon join skali kan?? tak pe lar tuh.. hehe

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge