Sedikit Update sblm togetha2…

Thanks pada semua yg dah pon confirm… mudah-mudahan semua planning berjalan dgn baik dan lancar…. korang yg drive esok, drive carefully… jgn tergopoh-gapah… kiterang akan menanti kat sini…

ok, utk pengetahuan semua aku takdpt nak booking bowling memandangkan dierang tak nak amik booking utk ari minggu melainkan tournament besar… so, esok aku akan anta chii dgn syap utk gi booking lane… and aku akan amik diane kat Melaka Sentral dan tunggu korang kat tempat yg kite janji tuh… be there ok?

Ade Kroni yg menyepikan diri terus… tak de citer pon sama ada nak gi atau tak… at least bgtau arr jadi ke tak… org tunggu je ni hah… sedih tau jadik gini…

Nota Jejari : aku hope sgt esok akan buat aku hepi sbb aku dah penat sakit ati dan penat gi kelas yg tunggang langgang time nye…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    hak hak hak hak….
    mata bengkak tak kesah kot… jgn org tgh borak ko tido sudah.. hehehe :guling:

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    waaa!~~~ jgn arr komplen… semua org penah buat silap.. lgpon ni pes time aku buat benda2 mcm ni… amponnn!~~

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge