Sedey…

Sejak masuk sem, aku asyik Jiwa Kacau… Walaupun org slalu kata aku ni mmg manjang jiwa kacau… tp ini diri aku, aku je yg tau bile yg sebenar2nye aku jiwa kacau… sejak start sem mmg byk benda buat aku jiwa kacau… ni pon aku tgh tunggu something… aku tak tau sama ada keputusan yg bakal aku dpt buat aku bertambah jiwa kacau atau mengurangkan kekacauan dalam jiwa aku… kalo kurang, insyaAllah akan kurang dlm 50%… tp kalo bertambah, mungkin dua atau tiga kali ganda… doakan aku dapat mengurangkan jiwa kacau yerk rakan2 kroni ku skalian…. :(

Sejak aku mengalami huru-hara dan kekacauan jiwa, jarang aku dpt layan kawan2 aku dgn baik… bile igt2 balik, aku rasa bersalah sgt… aku rasa bersalah sgt2 kat Diane ngan Elle… sowie both of u… dulu slalu share prob sama2… semua org tau diane teman selonjong aku… slalu berlonjong… bg semangat antara satu sama lain… skang ni aku mcm kurang bg semangat kat diane bile die ade masalah… Sorry diane… Sorry sgt2… Dgn Elle plak, best fren aku… jarang dpt borak sama2 sbb kite free time tak sama… pastuh my prob slalu buat Elle susah… aku plak dah lama tak tanye Elle soalan biasa “Do u have prob?” atau bg pendapat bile Elle perlukan… Tp Elle always try to contact me bile die rasa aku ade prob… tak dpt buzz kat ym, die sms… tp aku? Rasa mcm jadi kawan yg tak guna sgt2…. Sorry Elle, Sorry Diane and sorry to all yg maybe terkena tempias Jiwa Kacau aku…

Utk diane, aku harap ko jaga kesihatan ko… sedih aku dgr incik sayam masuk ER lagi… make sure ko sihat utk bg semangat kat die… kalo ko pon tak sehat, nnt die tau, die plak risau…

Nota Jiwa Kacau : Respon utk Togetha2 masih lagi di nanti… teruskan “celoteh” pada entry yg lepas… aku akan sentiasa check… Togetha2 tetap akan terus walaupun kekacauan dan huru-hara dalam jiwa terus berlaku… Aku mengharap togetha2 akan menghappykan aku dan seterusnya mengurangkan jiwa kacau sehingga ke paras terendah…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. diane says

    lorr..ko xckp kt aku ko ngh jiwa kacau..patot ah ko plik skrg ni..xmcm dl2..aku oke..jgn riso..ko tu,setelkn prob ko tu cpt2..nnt sabtu ni ko cite kt aku oke…

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    diane : thanks diane… ko arr teman selonjong sejati aku… insyaAllah aku cuba settelkan secepat mungkin… sabtu ni mmg nak citer panjang2 ngan ko…

    nash : insyaAllah nash… thanks atas ingatan tuh… ;)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge