Mengalami Kesengalan Otak

Waktu : 2.42PM
Cuaca : Panas terik
Keadaan : Simptom2 mengantuk, gastrik, sengal otak & keletihan…
Kelas : 8am-9am, 11am-12pm, 12pm-2pm, 3pm-5pm.

Ari ni ari paling pack dlm jadual aku… ikutkan tak pack mcm ni… tp lecturer aku dok tuka2 time table sehingga menyebabkan kelas aku jadik pack dan menyebabkan tekanan mental dan simptom2 kesengalan otak berlaku… balik kelas kol 9 aku ade makan sandwich yg aku beli kat petronas… tp tak tau nape still kene gastrik… benci tol!

Malam tadi kol 3 lebih baru dpt tido… tuh pon rasa mcm tido2 ayam… sbb aku rasa mcm boleh dgr ape yg berlaku kat keliling aku tp mata tertutup… rasa mcm rehat biasa.. bukan tido… then kene bangun awal utk kelas yg sejam je tuh… aih… sengal otak aku… td dlm kelas math tech 1 (12pm-2pm), aku sampai tertido2 dlm kelas sbb ngantuk yg amat… ramai gile yg tido… dah arr penat, panas terik lak tuh.. air cond ade 5 dlm kelas tuh… semua gedabak2… tp still panas… tambah plak ngan lecturer yg bosan… paham tak paham, aku terpaksa buat2 paham… dlm tutorial je lar nnt cover balik ape yg tak paham… bosan nyer pasal, aku turun kat lobby FBL sambil cuba amik angin… huh? panas yg amat… air cond macam cipan… nak tak nak, aku basuh muka tros masuk kelas balik… tahan je lar panas, ngantuk & gastrik….

Malam ni plak ade AGM (Annual General Meeting) PBMKM… aih… mintak2 tak lama… jgn tambah azab kepenatan aku lg… sbb esok aku ade lab awal pagi… aih…


Nota Separa Sengal : Sengal Otak adelah ayat ciptaan aku sendiri yg mana mmg takde dpt kelulusan darii DBP… maksud Sengal Otak; Keletihan yg amat pada otak yg menyebabkan badan menjadi letih & tidak bermaya…

Nota Abes sengal : Nash, bg aku semua gambo yg ko ade termasuk gambo candid aku yg kat tingkap tuh.. baru aku upload gambo2 yg ade pada aku… Segera!~~

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    amboi2.. skati2 ko je mengarah pada aku.. *gambar aku da aplod dlm fotopages. terlalu byk sgt untuk aku bagi kesemuanya. kalau nak yg x edit ke apa ke, tunggu next perjumpaan. aku cd kan. ok?

    paperpun.. uploadkan je ar kat mana2 gambo milik kau tu. bukan ada apa pun..

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    nash : aku bukan mengarah… saje je.. bile otak sengal, ayat mcm tuh arr kuar…

    chii : aku baru 1st time join PBMKM.. MATA pon aku join.. haha… MATA cuma renew je… sem ni aku nak aktif.. kasik SAPS point aku mcm dulu2.. atas 3.5 semua.. muahahaha…

    esis : ikut perumpamaan lebih kurang gitu lar… tp kalo sengal otot sendi boleh sapu EMELTZ YOKO YOKO… kalo sengal otak payah sket.. takde ubat.. ubat die tido ngam2 6-8 jam.. takleh kurang, takleh lebih.. hehehe :D

    [Reply]

  3. says

    haha..kat saiber pun panaz gilerk..bilik trase bahang klu time memalam..dehydrated tol..aku pasan satu bende laa..apsal dlm pic ko slalu pakai baju warna oren erk..

    [Reply]

  4. Mr Kay Em Why says

    hafreze : sini pon teramat lar bahang waktu malam.. paham2 je lar melaka… kalo ujan tuh bersyukur gile… eh? ko tak tau lagi ke? aku gile orange… baju aku 90% kaler orange.. hehe :p

    [Reply]

  5. Mr Kay Em Why says

    chii : lepas ni mesti jadik oltromen kan? tak pon jadik power rangers kuning… eh, lupe… PPG.. hehe :p

    [Reply]

  6. says

    :roll: minggu sloath aku ( diedla tapaham )

    Neway…baju ko 90% warna oren?

    Err..aku 90% warna itam ( tak tanyer pon yedak )

    haihhhhhhhh~!

    [Reply]

  7. Mr Kay Em Why says

    chii : ni serba boleh ni… ko boleh jadik oltromen taro lar… hehehe

    abah : mmg aku tak paham lar bah.. ape tuh? :p dulu aku pon byk baju itam.. tp perangkap haba lar.. panas…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge