Kawan…

Aku takde idea nak update ape… tp aku dpt idea ni beberapa ari lepas… aku buat khas utk semua yg penah bergelar kawan aku… specially buat Teman Lonj0ng, Ell, Kroni2 blogger & semua member aku dari skolah sampai ke MMU… Thanks a lot…

Kawan

Nota utk kawan2 : Aku dah bukak fotopages (terpaksa menyerah kalah)… semua pic togetha2 yg ade dlm kamera aku bawak tu, dah pon aku upload kat sana… sila gi kat http://mrkaey.fotopages.com

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    nash : tp bile jauh dari family, kawan lar saudara kita… die yg akan tolong kita.. tuh pon kalo kawan tuh jenis bertanggung jawab lar… :)

    [Reply]

  2. says

    dulu..
    slalu je janji kat diri sndiri
    tamau cari kawan
    cukupla alien kawan aku
    tutup sgla pintu persabahatan..
    cukup!!!
    alien jee kawan akuee!!

    tapi dah jumpe kroni..
    bukak pintu sikit-sikit..
    masukkan kroni dalam list kawan
    tutup pintu balik..
    ok cukup!!

    Kroni dan alien lah kawan akue!!!

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    chii : aku penah ade kawan.. die ckp die dah anggap aku mcm adik die (besday kiterang selang 2 hari je)… aku pon dah mula anggap die mcm akak… tp sejak die couple n pindah cyber, die mcm takdpt contact aku… mcm kene halang… sedih :(

    nash : report sama pae :D

    elle : ampeh.. terharu sbb ade muka die je…

    totin : yay!! aku tak sangka akan masuk dlm list kawan2 ko… masa memula cuba kenal ko, ko reject aku add ko kat ym… skang ni aku dah jadi kawan ko.. huhu :p

    [Reply]

  4. says

    abah.. tau ar skill ko paling gempak..
    tp kan…
    aku rasa, gambo ni mmg cam nak menguarkan segala skill dlm potocop beliau.. ekekeke

    relax kay.. relax.. :mrgreen:

    [Reply]

  5. Mr Kay Em Why says

    abah : err.. aku tidak mempunyai skill dlm photoshop kerana aku bukan lar budak FCM.. :) lgpn aku dah takde idea nak buat entry ape…

    chii : btol2.. sgt2 suwet.. ;)

    nash : ntah nyer.. die nyer skill mmg gempak gile… erk.. skill pon aku takde.. nak kuarkan menda nye… urmm…

    relax arr ni :p

    [Reply]

  6. says

    tak ar….tak kata pun buruk ishk ko ney

    Gud..gud.. aku respek saper2 jer yg luangkan masa untuk wat apa jua jenis graphix sbb aku tau…benda tuh kena ader kesabaran yang tinggi.

    :mrgreen::mrgreen: gud job

    [Reply]

  7. Mr Kay Em Why says

    abah : thanks :D mmg lama pon aku ngadap nak buat menda tuh.. ade je yg tak kene.. slalu mmg dah kene tinggal dah.. tp kali ni siap.. huhu :p

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge