Berita Terbaru Togetha2…

Memandangkan memacam yg timbul sejak aku update pasal togetha2 tuh, aku ngan chii ade buat beberapa perubahan… perubahan ni termasuk plan utk segala aktiviti dan yg kali ni lebih terperinci…

Kite cepatkan masa utk berkumpul… harap semua dah ade kat Melaka around kol 11… at least kol 12 dah boleh gerak utk gi MP… aku akan try booking bowling utk kite main ari sabtu ni… So pada semua yg confirm datang and nak main bowling, sila bitau aku segera… kite main dlm 2 game (max) pastuh kite solat zohor… lepas solat, kite lunch kat MP tuh jugak… lepas tuh kite pusing2 area Banda Hilir buat sesi photography… lepas tuh kalo ade yg nak gerak awal (ade hal ke ape) lepas sesi photography tuh boleh lar kot gerak… tp aku ngan chii hope ade yg stay supaya dapat teruskan rancang asal utk ronda2 area situ dan gi ke jonker walk…

Lagi satu penambahan utk update kali ni, Korang boleh invite sesape je blogger yg ada dlm link korang utk join togetha2… mudah-mudahan bertambah kroni kite… makin besar lar lingkaran kroni… So sape yg di invite tuh, suh dierang confirmkan sblm kol 1 tgh hari, 6 Julai 2006 (Khamis) kat entry ni… pastikan dierang confirm skali nak main bowling atau tak (digalakkan utk join skali)… untuk kroni yg sedia ada, kiterang ada satu keta bg mereka yg takde kenderaan (naik bas dtg melaka… ni pon kene btau awal2…) Bg yg datang by invitation, transport utk bergerak ke arah yg dituju akan disediakan kalo ade kekosongan… so mintak yg dtg by invitation tuh ade kenderaan sendiri or skali ngan org yg menginvite tuh…

So, aku harap semua puas ati ngan perubahan yg aku ngan chii cuba buat ni… ape pon, confirmkan cepat ok?


Senarai yg confirm hadir :-

1) Kay
2) Chii
3) Syaff
4)Diane + Someone (aku sendiri tak tau sape)
5)Totin
6)Nashrex
7)cikanot + Osmet (invitation by totin)
8)eikin(invitation by totin)
9)
10)

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    nash : ape mabuk ko ni tetiba ber i – u ngan syap? ni sah takut balik malam.. :guling: takleh2… aku nak dating ngan die nnt mcm mana? :p

    [Reply]

  2. says

    tambahkan lagi 2 orang nama laaa
    cikanot n housemate die..
    so jadi 9 org
    dah kami semua TIDAK bermain bowling okeyh!!
    cam biasa.. nak shopping
    akkaa…

    ohyaaa
    aku dah try invite iziana..
    tapi die dah balik kubang kerian plak

    [Reply]

  3. says

    aku x reti main bowling.. :sad:
    nampaknya syap adalah juara.. hahaha

    *tambahan seorang lagi. budak bernama ikin (mmber totin) nak follow.

    [Reply]

  4. says

    eh kejap.. masukkan nama cikanot kat dalam list bowling.. die nak main bowling..
    aku n eekin TIDAK MAHU BERMAIN BOWLING!!

    [Reply]

  5. Mr Kay Em Why says

    diane : tak sabar jumpa kamu jugak!! yo yo je masukkan bola dlm longkang… ntah2 die yg paling terer

    totin : beres!~~ inbait reramai lagi… tp jgn lar korang buat hal sendiri lak time tuh…

    chii : kata slalu maen bowling… sudah lar drama kamu itu… ntah2 aku sorg je yg cuci longkang..

    nash : ni lagi sorg poyo kata tak reti main bowling.. sudah2 lar drama swasta kamu semua!~~ hentikan!~~ huhuhu…

    chii lagi : btol2… biar ramaikan.. nampak meriah… transport itu penting.. ;)

    nash lagik : jgn arr gitu.. ramai arr sonok…

    totin lagik : ok!~~ tp jgn buat hal2 sendirik lak time tuh ;)

    [Reply]

  6. Mr Kay Em Why says

    yer2.. sila lar ajak pae…. leh kenal2… lepas ni ko ade buat ape2 boleh jadik reporter.. huhu.. :p

    [Reply]

  7. diane says

    membe aku xkompen lk ikot ke x..klo die x g,aku g ngn bas..sesape sile jemput tuan puteri kt melaka sentral oke..pas2 dgn rase banggenye nk tumpang cikanot blk kl..hahaha

    [Reply]

  8. says

    ko nk angkut adik aku ke yan? bior betul? mcm x mo caye je.. :P aku tetibe terase mcm nk lik bp la lps 2 gether2 ni.. rindu kat bantal busuk aku kat umah tu… :p

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge