Kene Tag lagi!~~

Aku ditag lagi… kali ini ditag oleh adek tersayang… Miss Kay

1. senaraikan 3 perkara yg sdg anda fikirkan skang??

^Nak anta file software yg dijanjikan pada Diane
^Jadi ke nak gi Singapore esok
^Ape jadik result aku yerk.. isk

2. makanan pe yg sedang anda fikirkan skang?

^ Cheese cake… huaaa!~~
^ nasik putih dgn lauk2 yg best
^ tuh je…

3.senaraikan 3 perkara yg hendak anda lakukan ketika ini?

^ Upload file software kesemua pilihan yg ada utk diane download (just for diane.. hahah)
^ Jawab tag dari adekku syg ni..
^ Drive pi beli cheese cake

4. senaraikan 3 perkara x best berlaku baru2 ini dlm hidup anda??

^ Perasaan yg hilang tiba2
^ Kene bebel (standed arr kat umah asyik kene bebel.. balik skali skala :p)
^ Sakit kepala + perut sejak balik dari Melaka… (sampai skang tak elok… mcm2 jenis ubat dah telan)

5. senaraikan 3 perkara yg mmg besh yg berlaku baru2 ini dlm hidup anda?

^ BBQ @ Pengkalan Balak
^ MMU Melaka –> Sagil Mission
^ Takde dah

6. sekiranya anda nampak lelaki or perempuan yg encem or cantik apakah yg anda lakukan?

^ ensem dan cantik? semua tuh subjektif… semua org cantik selagi dilahirkan tanpa cacat cela… yg cacat tuh pon ade yg cantik.. buat ape nak bezakan antara ngan cantik ngan tak cantik? JANGAN PANDANG LUARAN! So, ape yg dilakukan bile nampak? Buat bodo je lar…

7. sekiranya anda terjatuh di tempat ramai org, apa yg anda akan lakukan?

^ Bangun ar kalo boleh bangun.. then jalan.. buat bodo..

8. senaraikan 3 org yg kene buat tag ni selepas ini…

^ Diane!~ (Balas dendam)
^ Nashrex
^ Gadis Perasan Hebat (syap)


Nota Kepala Lutut : Esok dpt je pas lawatan sementara, tros bertolak pi Singapore… best ke? sonok ke? ntah arr.. aih…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge