Survey…

2-3 ari ni org dok bisen2 kat aku… “wey kay! bile nak publish result survey… cepat arr…” Sabo lar korang ni pon… aku tgh exam… ni aku publishkan keputusan survey dulu… akibat keputusan yg masih balance & survey yg dispam oleh manusia tak bertanggungjawab, keputusan muktamad akan aku bitau nnt… so korang tatap lar result survey yg korang buat nieyh…

Ni lar antara yg join buat survey…

- www.syaff.blogspot.com
- aaaaa —- ni lar spammer yg lahnat…
- http://sugarpinky.blogspot.com/
- http://nashrex.blogspot.com
- http://www.nukm4n.net
- http://kay.splashx.net/blog
- http://citerbaek.blogspot.com
- http://kfd83.blogspot.com
- http://docchee.blogspot.com
- http://chikum4risa.blogdrive.com
- http://n3sya.blogspot.com
- www.totinx.blogspot.com

Cadangan yg diberikan utk nama kroni (boleh diabaikan sementara waktu…

- “Blogger Terhebat”
- kampung
- ntah. :P
- 1.Skuad Bul-kur!! (miahahaha!)

2.KBM – Kroni Blogger Malaya
- THe Kronikus
- KRONIsm
- timing belt Gen2
- KRONIC :p~
- ntoh ler
- gempakz
- mls nk pk.. esk xm daa..
- nama kroni tuh amende?
yg patut dtg.. en kay slaku organizerrr.. nesya tomel.. nanie awek konon2 kay.. diane kupu2 mlm.. nashrex xyah nyemak je.. iziana aku angkut kalau ko buat date akhir june.. chika.. syaff aku nk angkut jugak.. lagi sapa hek? ko ajak la jejaka2 tampan utk aku sebuah dua.. kekeke.. —- ape saja dak totin ni membebl pon aku tak tau arr :p

Untuk pilihan tempat, buat masa ni balance lagi… so, nnt aku bincang ngan presiden (NASH) or naib presiden (Diane) & pembantu (Chii) :p Yg ni utk pilihan yg lelain :-

- Batu Pahat, Johor !!! :p — ni si syap nyer idea.. urmm..
- mlaka laa.. wat kat tepi laot main2 bakar2 ayam.. takpon wat kat kedai gelas besar yg korang pg tuh.. hahahaaa.. buat kat kota a famosa cowboy town.. fiweeetttt — haa.. yo lar totin oiii

Untuk cadangan organizer, ni hah list…

- kalo kat melaka, kay (kay.splashx.net/blog)la.
kalo kat bp lak, nashrex(www.nashrex.blogspot.com)!!
hahaha…
- aaa
- http://kfd83.blogspot.com/
- seseorang yg mampu keluarkan duet yg sebegitu banyaknyer. hahaha

Mr. Kay mampu kut / Shaff(sbb aku pilih melaka)
- kat KL buat kat KLCC ke TimeSquare ke tempat yg semua org tahu mcmmana nak sampai kat sana — ni aku tak tau sape yg merepek ni…
- Diane!! http://kfd83.blogspot.com
- mr. kay
- nanie http://sugarpinky.blogspot.com
- takde cadangan
- http://kay.splashx.net/blog/
kay
- Ijon
- mr kay laaaaaaaa.. http://kay.splashx.net
ko blaja situ.. bwat mlakaa lar dekattt

Untuk tarikh pilihan plak, 5 org pilih 1 Julai 2006, sorg pilih 8 Julai 2006, sorg pilih 9 Julai 2006 dan 5 org pilih lain2… Pilihan lain2 adalah…

- akhir bulan june
- 22 Julai 2006 – yg ni salah tgk kalender… die igt 22 Julai baru MMU start blaja :p
- cuti2 umum seperti hari wesak ker.. — hafreze, tolong jgn mengarut boleh tak? wesak bukan dah lepas ke?
- 27th june
- 27 June or 28 June plizzz!!! Awal july kami (aku n chee) ade planning lain.. soweeeeyyy!!!!~ [kamikan VIP, kenela ikot date akuuuu..] hehek — maap lar totin & chee, kami tak dpt buat weekdays… kami baru masuk sem… yg jauh2 pon susah nak dtg kalo weekdays… :)

haa… tatap puas2 pilihan korang… keputusan muktamad aku kuarkan secepat mungkin nnt… terpulang pada bos2 kite tuh (Nash, Diane ngan Chii)… :p

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    sape yg dok cadangkan aku jd organiser tu? kalo time tu aku kat mlka, leh la aku tlg2… aku x de ciri2 sorg organizer yg bek la. nnt haru mjls tu kang.. :p

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    kalo buat kat melaka, sape pon yg ade kat melaka, kene tulun… aku tak kire! :p aku lagik arr.. tak penah handle majlis2 mcm ni… join penah arr… itu pon skali je…

    [Reply]

  3. says

    ntah arr..aku rase better wat kat melaka..cam di tgh2 semenanjung..yerlaa..klu bp..ke selatan sgt..klu kl..kat utara sgt..so..klu kat tgh2 tue..cam sng sket yg len2 nak drive pegi..itu pendapat aku laa..hehe

    [Reply]

  4. says

    hafreze aku stuju ngan ko.. part yg aku x stuju tu.. AKU PRESIDEN. SETAN TUL !!! yg dok gatal tubuh ngko ngan diane. aku x masuk campur!!

    *aku da ckp sblm ni.. aku ske jd follower je

    SATU LAGI!! chika x isi pon :( aku sedey… huwaaaaa!!

    [Reply]

  5. sugarpinky says

    ahaha… siot hafreze… bkan ko nak pindah cyber ke??? ciss.. kl la baru central. bkan dr bp je.. dr kelantan pon ade k… hahaha.. antara bp ngan melaka ngan kl ngan melaka, kl lg jauh.

    [Reply]

  6. Mr Kay Em Why says

    diane : aku hentam korang je… tak pasan plak semua dah berumur :p

    hafreze : aku setuju sbb skang ni ramai dari johor, melaka n KL… buat kat melaka, org sini settelkn semua… dari bp aku tak sure brape jam… dr KL dlm 2 jam… kire ok lar tuh

    iwan : btol gak… kayo… kayoo.. :p

    nash : ape ni marah2 nash.. ilek arr.. takde sape presiden sbnrnye.. saje letak nama… ilek arr brader…

    diane lagi : hahaha.. btol ckp ko…

    nanie : kelantan cuma diane ngan chee… chee nye jadual pack die ckp… die akan berada diserata semenanjung masa die cuti.. die juga telah vote melaka… diane plak ade kat kl masa tuh… kl ngan melaka & bp ngan melaka, lebih kurang je kot…

    [Reply]

  7. Mr Kay Em Why says

    nanie : err.. takde subsidi… maaf ya..

    nash : ye ye… betol… naik bas ke… tumpang chika ke…
    *chekgu Ayg tak dtg… so aku harap sgt chika dtg :D dierang satu matrik dulu.. :p

    [Reply]

  8. sugarpinky says

    wuh… aku ade kete ah… tp takde duit. wahahaha. ko sapot ah nash. buleh??? konpem aku dtg. hahahaha :guling:

    [Reply]

  9. says

    ape ni.. takde pon date dan tempat yg muktamatttt
    cepat la setkannn
    aku balek ade attachment hospital weiiiiii
    kanggg tak pasal2 tak dapat juin 2getha2

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge