Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    aku penin~
    ari tu kt radio era dh sambut hari ibu ari ahad lepas.die kate ari ibu ari ahad 2nd week bln may.pas2 ade lk org kate 14hb. ni org dok sebok2 wt n3 ari ibu lk..yg mane satu ni?aku fenin~~~~~~~~bile yg btolnye?aku xkirim kad lg kt mak aku kali ni :cry:

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    diane : ntah.. aku pon pening n kompius gak.. tak tau mana yg betol… aku cuma igt 16 mei hari guru jerk… :D

    nanie : bagus anak mak ni.. ;)

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    diane : adoi.. btol arr diane… aku tak sabo nak letak memandangkan idea2 utk update aku kene SEAL buat masa ni.. so aku letak arr awal… aku target mmg ahad ni pon.. adess..

    [Reply]

  4. says

    itypeit!!!
    hahaha~kantoi~

    aku pn igt 14hb..tp ahad tu pn aku call gk mak aku..s
    ahad ni pn call lg lah..
    eh,jap lg pn nk call lah..
    nk dgr suare die yg lg bessS dr CT tuh :grin:

    [Reply]

  5. tulieps says

    mmg ptt pun 2lis “anak mak yg nakal” tuh… mmg nakal sungguh bdk ni.. x mau dgr kata.. 2 la… cian mak.. heheh.. jgn mare… ha.. lg satu mak kata jgn bcinta wak2 skola n jgn bcinta sblm kakak mu bcinta.. wokey.. heheh.. tp x mau dgr kata nih.. aiihh.. apa nak jd ngan bdk ni.. x dgr kata sungguh… pape pun asalkan ko bahagia udah..:)>-

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge