Security Technology…

Agak bengang aku tadi… masuk2 dlm exam room baru pasan aku terlupe nak bawak pembaris… dem! aku check2 kertas soklan lepas tulis details kat muka depan kertas jawapan… pelik… nape ade kertas size A3? skali check, last question case study! arghh :tension:

Aku try carik scanner utk scan soklan last tuh… nak letak kat sini… tp susah nak carik scanner skang ni… soklan last tub ade map kawasan Airport… die suh letak 2 teknologi utk security kat building area… dem! I hate case study yg luar bangunan… test 2 aku terselamat sbb case study adalah map dalam bangunan… senang sket nak pk teknologi dan alat yg sesuai… aku perhatikan map tuh ade Parking Area… parking area ape plak ni? Aku cuba pk ni sama ada parking area utk kereta or kapal terbang… last2 akibat penat berpk, aku assume parking area tuh utk keta… aku letak lar salah satu technolgy yg aku igt… Seismic Sensor… benda ni biasa ditanam dibawah pagar… benda ni digunakan utk detect gegaran pada tanah… bila ade gegaran pada tanah (org berjalan, berlari, lompat, cubaan utk membuat terowong) akan menyebabkan sensor ni anta signal pada alarm dan alarm akan bunyik… tp lepas aku dah buat tuh, aku tgk balik map tuh… parking area tuh bersambung dgn something yg tak bertanda… ada rupe mcm landasan kapal terbang… aih… demmit tol… kalo betul tuh parking area utk kapal terbang, sah2 alarm tuh akan sentiasa bunyik bile ade kapal terbang kuar masuk… enjin kapal terbang dah cukup utk buat tanah tuh bergegar… arrghhh :tension:

Pastuh aku kene lukis map tuh balik kat kertas A3… akibat ketiadaan pembaris, aku tekap je kat kertas soklan… nah ko! kertas A3 cuma ade lukisan size utk paper A4… giler… mmg betul2 lawak… aku gelak tgk paper aku… tp hakikatnye aku :tension: Dah la dgn keadaan mcm tuh, tambah plak soklan2 lain byk dari bab last2… aku tak sempat cover… lagi pun MMLS down masa blaja bab tuh… sampai skang MMLS prob!! masa dlm kelas tuh lansung takde slide… dok dgr lecturer membebel… satu hapah tak paham…

Masa dok jawab soklan td gak, Encik Gastrik yg dah lama menyepikan diri tetiba dtg melawat aku… ampeh arr… tengah2 jawab soklan die dtg serang… bengong tol… dkt setengah jam aku termenung tahan sakit… :( lepas ni aku pastikan perot aku tak kosong masa nak gi xm! aku tak ske Encik Gastrik datang melawat aku lagi! terutama time aku tgh jawab exam… :(

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    itu ok lagi..aku lak..spm add math..lupe bwk kakelator gak..kah3..seb baek penjaga dewan tue bg pinjam dienyer..haru jerk..:guling: …sugarpinky dh tutup blog erk:cry::sad::???:

    [Reply]

  2. says

    aku silapnyer, x mintak penjaga dewan tu calculator pun..

    bodo giler!! sketnya pasif!!!

    *aku x ingat kertas 1/2 yg aku xbawak calculator tu.. yg penting, aku kira guna jari tangan dan kaki je :guling: nangis dlm sedey

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    nash : hancur lebur fizik ko pon, dpt gak jadi dak awam… :p

    Hetfield : tuh lar pasal… cobaan btol..

    hafreze : huhuhu… aku malas nak mintak… sbb aku tau penjaga kat MMU ni takkan bawak die nyer pembaris… nak pinjam kengkawan kang dierang nak pakai plak…
    *a`ah…

    diane : ni lar akibat stationery tak tersusun… sem ni stationery aku split… ade dlm file ade dlm pencil case…

    nash : tak pe lar nash… benda dah lepas… tak yah sesedey dah… ko dah jadik budak awam yg berjaya… dpt banci trafik.. :p

    [Reply]

  4. says

    mesti Encik Gastrik yg dok serang ko tu sgt comei kan..? ahahaha… aku slalu gak kene usya2 ngan Encik Gastrik tu. tp Encik Gastrik aku tu sgt la encem… ahahaha… :p

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge