Kite together2…

Haa… mcm yg semua tau… tadi kiterang (aku, n3sya, chii ngan Nukman) together2 dinner kat air buah gelas besar (dak MMU Melaka tau arr kat ner ni)… cuma si chii bawak kengkawan die… die bawak rumet die Hajar(ni classmate n3sya kalo tak silap aku) ngan Kak Su… Thanks lar pada semua yg sudi together2 dinner sblm exam ni… yer lar… n3sya pon tak sabo2 dah nak gi cyber… So, kite akan planning yg beso nyer dlm bulan 6 atau 7… Planning utk together2 sesama semua kroni yg ade… kat bawah ni aku tampal pic2 yg aku snap… tak byk.. malas nak tangkap byk2… aku dah mintak kebenaran yerk nak letak pic ni semua… ;)

Erk? aku lar ni kot..
Erk? Aku lar ni kot… :p

Chii dan Kak Su
Kak Su & Chii (bertudung)… Chii mcm terperanjat sket sbb aku panggil die then terus snap… :p

n3sya yg tembam
n3sya yg tembam.. aih.. comel… :p

Nukman
Mamat macho… Die ckp blog die up lepas MRR2 siap dibetulkan.. :guling:

Hajar
Hajar – Rumet Chii, classmate n3sya… :)

Kali ni takde nota ape2 yerk :p

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    diane : kalo ko nak tau, 90% baju aku warna oren… org sampai dah set dlm otak, kalo oren tuh kay lar tuh.. ekeke

    chika : kami (aku yg sbnrnye :p) mengharapkan kalo together2 beso jadik, chika akan datang.. :D

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    chii : ekceli aku mmg mcm tuh kalo 1st time jumpe org… tp memandangkan aku yg plan semua ni… and aku org 1st sampai, so aku terpaksa buang perangai aku tuh secepat mungkin tadi.. ekeke :p

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    syaff : brani ko nak sekeh aku? nnt aku bawak geng aku… aku takde rasa mcm tuh nyer… siap arr ko.. ekekekeke.. :evil:

    [Reply]

  4. says

    baju oren tu engko ke? mak aih.. tembam giler~ :guling: (meh ar kay, join bul-kur!) haha

    chii.. akhirnya aku tau ko mana satu! ahahhahahaha

    [Reply]

  5. Mr Kay Em Why says

    nash : takpe.. aku dh bilang… aku tamo join misi kurush ko.. nnt bile ade mood baru aku join… aku bersyukur ngan diri aku skang.. ekeke.. :p

    [Reply]

  6. Mr Kay Em Why says

    totin : ni pon terpaksa sbnrnyer si chii bergambo… ekekeke… eh.. mane leh chup n3sya… kalo buat togetha2 lagik tamo ajak ko… :p saje dengki… ekekeke.. :p

    [Reply]

  7. says

    heee~ ade lak chup chup kite.. eheh.. malu ai… :mrgreen:
    hmm… nanti wat yg besar besaran lg ek.. kumpul kan segala kroni~
    yeay :wink:

    [Reply]

  8. says

    nash ah presiden… huhu.. ade plak kite.. wuwuu…
    mmm.. ejon.. turn awk eh pasni ?? plek nye…
    semua org rebut2 saye.. haha :guling:

    [Reply]

  9. Mr Kay Em Why says

    diane : tuh lar pasal…

    n3sya : yerp… nnt kite kumpulkan segala kroni..

    nash : nnt kite bincang namakan kroni ni.. ;)

    diane lagik : ye! Ye! aku sokong diane!! :D

    syaff : ko takleh dating ngan die!! ko dating ngan aku jerk! :p

    ejon : adeh… aku blom puas bersama n3sya… n3sya!! nnt kite dating berdua plak.. :p

    n3sya : nash pres!! yay!! ekeke… nesya, jgn terpedaya ngan ejon!! lepas ni kite dating agikk.. :p

    nash lagikkk : huhu?

    [Reply]

  10. Mr Kay Em Why says

    aku rasa entry aku yg sblm2 ni pon ade yg ramai komen… tp blom penah jejak byk ni… betol2 rekod dunia… padahal text sket… pic 5 kepin je… pelik tol aku.. ape pon, thanks… ;)

    [Reply]

  11. Mr Kay Em Why says

    nash : kalo die gebu pon, nape ko yg blushing? :p

    diane : betol gak… aku ade nak tulis mcm tuh ari tuh.. tp terlupe… :D

    n3sya : gebu ngan montok tuh die empat segi dah nak masuk tiga segi sket.. ala.. lebih kurang ngan mambang gentok… :p

    [Reply]

  12. Mr Kay Em Why says

    nash : BAKAL heh??!! ekekeke… aku nak tgk sejauh mana misi ko tuh berjaya… adek ko kata slalu tak berjaya.. :guling:

    diane : yeahh!! betol tuh diane… :guling:

    [Reply]

  13. Mr Kay Em Why says

    aku skang mcm afdlin shauki arr lebih kurang :p kalo ko jd mcm afdlin shauki, makna nye berat bertambah arr.. :p

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge