Exam Vs. Kroni

Hari ni MMU dah start final exam… aku nyer paper ari esok… org lain tgh bz study, Kroni2 dok bising pasal Together2… merata-rata citer pasal together2 ni… kat confrence YM, kat entry aku yg lepas… aih… jelesnyer korang tak dpt join yerk! ekeke… tuh lar… sape suh jauh2 sgt… :p

Ari tuh aku baru je bg cadangan buat Together2 Kroni Grand Version… aku igt aku ngan Diane je yg teringin nak ajak jumpe reramai… upernyer ramai lagik kroni yg join… semua dah dok bising suh aku plan… hah… aku tukang cadang je yerk! kalo leh malas aku nak organize… :D

Atas permintaan hampir kesemua Kroni, aku pon dah create satu survey utk dptkan pendangan tentang tempat utk diadakan Together2 dari Kroni2 yg bebetol nak join… bg yg rasa2 taknak join, jgn buat survey ni… nnt keputusan tak balance… kesian pada yg bebetol nak join… aku buat mcm ni sbb aku lebih ske dgr suara ramai utk tentukan satu2 keputusan… so bg yg bebetol nak join, boleh arr jawab survey kat SINI

Okeh ar… kepada semua yg dlm minggu Exam (tak kira arr MMU ke, UTP ke, kat obersi ke) Selamat menempuh minggu yg penuh keseksaan & Good Luck!!~~

Nota Kepala : Sedih ngan entry Diane yg latest… Al-Fatihah buat semua Muslimin yg telah pergi terlebih dulu sblm kita… :(

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    aku edit jap tadi… sbb tuh takleh bukak.. ade soklan aku lupe nak letak… ko buat skang arr.. ;)

    [Reply]

  2. says

    BUAT LA 27 JUNE!!! takpon 28 JUNE!!! awal july aku takde.. :???: eh eh? hujung bulan june ehhhh??????? mwah mwah sayang kooooo

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    :guling: dan2 syg aku… apsal cdgn ko byk pegi tmpt yg bukak malam je? ades… sanggup ke?

    [Reply]

  4. says

    aku dh vote~!!!!

    *tp aku rase nanie sorg je kroni kita yg aku kenal dok kl..haha~

    *kay,thanksS…psl sumer2..thanksS sbb sudi lonj0ng ngn aku :cry:

    [Reply]

  5. says

    tetibe nampak name aku di situ… lalala… n3sya nnt pindah cyber… hafreze gak pindah cyber… ejon bdak cyber gak. hahahaha. u’re not alone kak baterkap. kalau buat kat tempat selain kl malas ah nakgi. so malas ah nak wat survey. lgpun die ckp utk yg CONFIRM PEGI je. kang kalo tak wat kat kl tak gi lak. hiks~ :lol:

    [Reply]

  6. Mr Kay Em Why says

    diane : its ok diane ;) jgn lar sedey2… kitekan teman selonj0ng…

    nanie : erk? ayat sudah ditukar… survey utk mereka yg betol2 berminat utk join… ampon…

    [Reply]

  7. says

    saya tak kira..saya nak mr.kay gak jadik organizer..klu blh..kite wat kat main hall..siap ade sound system n lighting..klu buleh..ajak ler band2 mane masuk ker..kite wat battle..wakaka..happening woo..bernas tk cadangan aku..aku tau mr.kay mesti blhnyer

    [Reply]

  8. Mr Kay Em Why says

    nanie : soklan tuh utk cadangkan sape yg patut uruskan segala hal pasal together2 ni (tmpt berkumpul, makanan, ape semua)

    hafreze : directly aku ckp REJECT… pala otak ko… aku nak apply main hall nak ckp ngan APAC aku nak pakai utk ape? kalo ckp utk gath blogger confirm2 lar kene reject… ampes…

    [Reply]

  9. says

    aku nk wat survey tu… aku nk join gak 2gether2 tu…
    tp aku x kompem aku leh join ke x.. sbb aku x kompem aku stay lame ke x kat mmu mlka tu..
    tp ketahuilah olehmu kay, bahawa kalo aku masih berada di mmu mlka ketika itu, maka aku sgt2 akan menghadirkan diri. kalo x, aku kirimkan diri melalui angin lalu je la ek… :p

    [Reply]

  10. Mr Kay Em Why says

    nash : lepas aku tutup survey ni, aku publishkan semua result die kat sini okke? :)

    Syaff : aku buat time ko blom nak kuar lagik kot nnt… ko kene dtg!! :p

    [Reply]

  11. says

    wat kt pantai..pastu leh men kelah..pastu berkejar2an..pastu wat bbq..pastu wat istana pasir..pastu three..pastu..ntah:guling:

    [Reply]

  12. Mr Kay Em Why says

    nanie : maap… kalo luar coverage mana leh… susah arr org tuh nak cari tempat, nak planning ape sme…

    nash : lebih kurang mcm tuh lar.. :guling:

    chii : yeah.. cdgn yg best arr… akan didacingkan

    n3sya : urmm… lepas ni baru carik tempat… :)

    nash lagik : aku ikut suara ramai arr… kalo ko nak yg mcm tuh, ko siapkan SKUAD BULKUR and organize together2 nieyh.. :p

    [Reply]

  13. Mr Kay Em Why says

    diane : sajak tol nak romantik tgh2 panas terik mentari.. :p

    Nash : tak suh mandi pon.. :p

    nanie : susah lar org tuh nak organize nnt… kalo tempat tuh terpilih, kepala2 geng Kroni akan pilih org yg organize kat sana (kalo takde majoriti yg kat sana)…

    [Reply]

  14. says

    cane ney kay.. aku budget 2 minggu je kat sane..
    kalo aku murah rezeki, lps orient aku da x de kat sane. (saje nk ngabiskan reta mak bapak aku yg x sbrapa tu.. )
    x kan ko nk buat dlm mase 2 mggu tu kot..?

    [Reply]

  15. says

    nak mandi? ..huhu..pastu krg sure ade yg burn …
    erm…cadangan mau wat mlm ke siang?
    if let say wt kat mlk.org di mlk xde masalah sgt..:smile:

    [Reply]

  16. Mr Kay Em Why says

    syaff : aku rasa sempat kalo buat dlm masa dua minggu tuh… sbb dua minggu tuh tak termasuk orientation… ;)

    chii : tak tau lagik lar chii… kite mmg no prob… :D

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge