Corat Coret…

Aku tak tau nape sakit jiwa sgt ari ni… dah arr paper amat menyakitkan ati… ah lantak.. malas nak pk lagi dah… rest seketika utk next paper plak…

Aku dah lama tak melompat dgn elok dan sehat… maap ye kengkawan dan kroni2 skalian… nnt abes exam aku melompat balik dgn elok… Tapi aku perasan kat blog2 kroni yg terdekat… ramai dah mengurangkan obesiti blog masing2 (bak kata chika) dgn membuang button2 link yg tak berkenaan dan asingkan button2 kroni… wah!~~ aku pon buat… aku asingkan link2 kroni… tp aku tak mengurangkan obesiti blog aku sbb aku dok tambah link2 baru… yeahh… sbb nak edit link2 tuh arr aku tutup blog aku sekejap tadi… :p

Aku dok tambah2 link Kroni2 Jiwang… wahh!~~ rindu zaman2 masa aktif kat Jiwang.Org… dah terlalu lama menyepi… masa bulan puasa ari tuh pon aku kurang jlnkan tugas… banyak aku serahkan kat Nukman je… Bz keje masa tuh… tp dlm lama2 menyepi tuh pon, igt lagi Bro. J|wang kat aku… dok anta sms ajak join projek baru… tak sempat lagi nak reply… urmm… nnt2 arr aku contact die…

Nota jari : Aku dah bitau tarikh Together2 Kroni Grand Version kat entry lepas… carik arr… :p aku menguji kecekapan mata korang… :p

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    aku hanya ske citer pasal kroni2 kite… pasal together2 tuh, aku tules sbb org dok tanye mana resultnye… kang aku tak announce org tak tau plak… ades..

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    ala diane… ko mcm tak biasa je nash ckp mcm tuh… rilek arr… aku semangat nak together2… tp takdak arr smangat nak jadi presiden… takyah nak amik ati sgt ngan nash tuh… ;)

    [Reply]

  3. says

    tah nyer…cam tak biasa je dpt ayat ‘bunuh jiwa’ dari nash…. dia mmg mulut murahan kadang-kadang (AKU KATA KADANG-KADANG)

    [Reply]

  4. Mr Kay Em Why says

    hahaha… tekan btol perkataan KADANG-KADANG tuh heh chika… :p die bukan setakat buat ayat bunuh jiwa org.. tp kdg2 buat org nak bunuh die.. :p

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge