Ulang tahun??

MMU Melaka
MMU Melaka – Main Entrence

Semalam masa aku tgh dok sibuk nak study, aku dok bukak notes power point itu, ini, skali aku terpasan kalendar (aku download yg mcm diane) kat desktop… baru pasan yg ari ni (smlm tuh lar) 27 April 2006… aku tgk arr ape yg aku tanda kat kalendar tuh… GENAP 3 TAHUN KAT MMU… waarrghh!! mcm tak caya dah 3thn… rasa mcm baru baper bulan lepas aku dok register kat mmu ni and jadik penduduk Melaka…

Dalam 3 tahun aku kat sini, aku dah pon abeskan Diploma aku… ikut planning, mmg genap 3 taun ni, makna nye aku dah abes setaun utk degree aku… tp akibat masalah yg tak dpt dielakkan, aku terpaksa extend diploma aku 2 sem… 1 sem amik study leave, 1 sem lg sambung balik… and now aku hampir abiskan 1 sem aku utk degree ni…

Banyak dah kenangan aku sepanjang 3 tahun aku kat MMU ni… aku kenal mcm2 jenis org, aku blaja mcm2 benda… bukan stakat blaja yg ade dlm silibus, tp blaja mcm2 lagi perkara… paling penting, blaja erti idup dan blaja mcm mana nak survive hidup kat sini… dugaan kat sini takyah citer lar kan sejak 3 taun lepas…. mcm2 dugaan aku tempuh… Alhamdulillah… aku masih mampu utk berada disini dan akan terus cuba tempuh dugaan yg bakal mendatang… amin…

P/s : Untuk semua kengkawan yg juga genap 3 taun kat MMU ni, semoga berjaya menempuh ape jua halangan… chayo!~~
P/s 2 : Apsal si Datuk K telah mempengaruhi idup aku skang ni? mana2 aku pi, org dok sebut pasal Datuk K… Dengar je nama aku, sebut Datuk K… aih… tak reti aku nak ckp mcm mana lagik..

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    P/s 2 : Apsal si Datuk K telah mempengaruhi idup aku skang ni? mana2 aku pi, org dok sebut pasal Datuk K… Dengar je nama aku, sebut Datuk K… aih… tak reti aku nak ckp mcm mana lagik.. —– ni perasan je lebih nii… :lol: :mrgreen:

    [Reply]

  2. says

    ahaaaaaaaaaa…………nameku disebut lg dlm entrymu~glamer glamer~
    aku da tuka theme aku…bukan MAC nye..still windows tp cute lg dr dl…puas ati ler dpt tuka2..tp yg aku geramnye,die xde warne pink mcm tu ari..biru pn biru la..comey pe…hihihi~

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    Nash : ko konpem ke?? sure?? ekeke… blom pasti lagik nash.. ekeke.. aku dato` K lar!! bukan Datuk K.. :p

    diane : a`ah lar diane.. aku pelik tul… entry2 aku penuh dgn nama ko… aku ngan nanie mcm dah kene rasuk bygn nama ko arr… ekekeke… :p

    [Reply]

  4. hetfield says

    huhu genap 3 tahun aku jumpe ko masa memula skali masuk MMU time orientation sampai skrg..fuh rase cam sekejap je kan

    [Reply]

  5. Mr Kay Em Why says

    neeziee : erk? nape?

    esis : dude kay? sapa kah itu?

    hetfield : tuh arr kan… kite dulu sesama satu group orientation… ko antara org awal aku kenal kat mmu nieyh.. ekeke.. kejap nyer rasa.. ish…

    diane : erk? ade mampos aku macam nieyh… ekekeke..

    [Reply]

  6. Mr Kay Em Why says

    Op : aku ade terpk mcm tuh jugak Op… semakin bertambah umo kite, lagi byk pengalaman yg kite ade… urmmm

    diane : aku tak amik ape2 pon lar dari ko!! nak pulangkan ape?? ekekekeke.. :p

    [Reply]

  7. elle says

    huh? aku dah 3 thn kat mmu nie? next sem aku dah delta dowh! giler la… final year tuh… muahahhaha… ntah2, mau kene extend agik sethn… epsilon…. alah, tak kesa la kan, kay… kalau nk smpi epsilon sem 4 pun, ok pe…. muhahahhahahhaha

    [Reply]

  8. Mr Kay Em Why says

    u ni perli i ke ape?? :p kite study puas2… dptkan result yg besh.. baru kuar.. keje… ekekeke… :D

    [Reply]

  9. Mr Kay Em Why says

    itu mmg appartment pon… pic tu snap dr dlm mmu mengadap luar… mmg arr nampak appartment tuh..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge