Mid term Agik!! arrghh!~~

physical security yg menyesakkan!

Esok aku ade 2nd test Physical Security
Terasa sungguh cipan utk menghapal segala jenis pagar, kabel, sensor, Turnstile, switch, lampu, Infrared, Microwave sensor & byk lagik lar yg menyesakkan kepala…
semu tuh penting, sebab mengikut announcement dari lecturer aku ni :-

Test 2 :
Please be reminded that Test 2 will be as follows:

Date: 27 April 2006 (Thursday)
Venue: FBLR 4022
Time: 6.00 p.m. – 7.30 p.m.

The format is subjective (including case study) and the syllabus coverage includes anything in chapter 2 and chapter 3.

Arrghhh!! :tension: :tension:
aku tak ske case study!
mesti pening tgk plan kawasan tuh! :tension:

dlm masa nak peningkan pasal exam ni plak lar enset aku buat hal… takleh recieve sms and call… org yg call ckp die dgr ade ringing… tp enset aku takde ape ringging mahu pon signal dpt call :tension: arrghhh!!~~

P/s : Nanie, I`m so Sorry!~~~ :(

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    huh? aku dari ari tuh lagik coti… ekeke.. panjang sungguh coti2 mesia aku dari minggu lepas… ni cuma ade test je… kalo tak mesti aku coti sampai 2 minggu agik.. akakakaka.. :p

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    erk? pukul montot? tamo!~~ apsal byk ikut style totin nie? adeh.. totin pembawa style arr.. isk.. ekeke..

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    lori? tak de lori arr… ni semua pakat2 nak suh orang nai lori persal? tamo naik lori.. dok bawah lori jerk arr.. main polis sentri… :(

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge