Ke mana Mr. Kay menghilang??

Mr. Kay ditangkap FBI atas tuduhan menjadi BLOGGER PICISAN??!!

3 hari aku tak update… mungkin org tak heran apsal aku tak update… yer ler, aku penah tak update seminggu lebih… huhuhu… actually, Windows XP aku selamat dicorruptkan oleh aku sendiri akibat dari tersilap langkah… hahaha.. nak backup pon tak cukup space… boleh tak teringat nak burn back up dlm DVD-R… arghh.. mengong!!

Akibatnya, windows aku kembali fresh… harddisk aku kembali bersih dan suci… dan laptop aku kembali perawan… :p So, semua file2 kesygan aku, pic editing kat laptop ni yg byk aku guna kat blog ni dan byk jugak khazanah yg berharga juga tidak berharga aku telah selamat dilenyapkan… so, aku ilang mood nak update dan membzkan diri dgn menginstall software2 penting dlm laptop ni dan disusuli ngan back up… serik woi!! huhuhu…

Farah Fauzana In Da House

2 ari nie jugak, aku merehatkan sket otak aku… alang2 TV3 buat karnival Jom Heboh! (dulu Sure Heboh!), aku pon merayap lar kat tapak karnival yg taun ni dierang buat kat sblh MITC… taun ni mmg aku puas ati sbb kawasan die tak padat sgt mcm yg slalu buat kat Dataran Sejarah Ayer Keroh… cuaca pon tak panas terik mcm taun lepas dan paling aku teruja, tak ada kesesakkan jalan raya mcm taun2 lepas… fuh… respek arr…

Ras Adiba Radzi muncul dpn booth Bersamamu dan KL2006 (Sukan Paralimpik 2006)

2 ari aku menjejakkan kaki kat karnival ni… tp kejap2 je lar… pegi nak puaskan ati je pon… bukan nak ape sgt… janji dpt jumpe org yg aku teringin nak jumpe, cukup.. hehe.. sape yg aku teringin nak jumpe yerk?? hehehe… aku teringin nak jumpe “layan…” :D Sape tuh? mesti korang boleh agak… 2 hari aku gi sana, 2 kali gak aku jumpe die… tp takdpt bergambar ngan die sbb sesak sgt… hehe… haa… sorg selebriti yg aku tak sangka aku akan jumpe, Ras Adiba… dah lama tak dgr khabar, tetiba muncul kat dpn booth Bersamamu… lagik satu, aku tak sangka dpt bergambar ngan mamat kat bawah ni… dah 4 kali aku jumpe… baru kali ni dpt bergambar… itu pon aku terserempak ngan die masa nak kejar Wahid… huhu.. Wahid ilang, tangkap je lan… :p

Lan Pet Pet

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    erk? gilo? FBI mana penah tangkap basah.. haha.. cuba ko tgk pakai IE… ade caption… aku ditangkap atas kesalahan menjadi sorg BLOGGER PICISAN… :P

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    hahah… itu aje yg aku mampu snap… geram aku nengok die… bukan reti dok diam… tp dpt gak aku buat mcm tuh… huhu..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge