Aku update lar niee!!~~ ekeke…

Sorry to all… sila hentikan niat utk merusuh… aku lama tak update sbb pergi coti-coti malaysia… Mmg plan balik je dari coti-coti Malaysia, aku nak update blog ni… tp akibat kepenatan yg melampau, aku tangguhkan lagik… smlm aku tgh nak update, tetiba mood aku ilang.. tak tau nape.. maybe aku dah dpt rasa yg aku akan tension & sedih beberapa jam lepas tuh… aih… takpe la…

Semalam aku borak ngan diadia cakap dah bosan dah ngan layout aku… yo lar… dia baru tuka layout baru lar katakan… ekceli, aku sendiri dah bosan ngan layout lama aku… ari tuh nak tuka… tp layout pilihan aku ari tuh byk sgt nak kene edit graphic die… so, memandangkan dah ade org ckp layout aku membosankan, aku pon mencari layout yg simple2 dan tak byk kene edit… hahaha.. nampak mcm lebih kurang je.. tak pe lar… ade masa nnt aku carik yg lawa2 nyer… ni lar sbb aku tutup blog aku kejap tadi… bukan sbb rusuhan tuh pon.. :p

Keys In Harmony
Logo MMU yg dibuat dgn 600 ribu kunci

Ni lar pic yg aku ckp kat Diane ari tuh… aku nak sgt letak pic ni… satu lagik rekod baru dlm Malaysian Book of Record… rajen bebudak ni susun 600 ribu kunci tuh sampai jadik logo MMU ni… mmg cun arh bg aku…

Malam sebelum dierang buat event Key In Harmony ni, aku gi interview OC (Orientation Committee)… Masa dok jawab soklan interview tuh, aku terigt something unik kat MMU ni… hari2 student MMU akan terserempak dgn muka yg sama… balik2 muka tuh… sampai dah mcm diatur selisih dgn org tuh bile ape semua… dan sampai dah kenal sgt ngan muka tuh sbb slalu sgt jumpe… tp satu kekurangan, tak tau nama masing2… cuma bile dah slalu terserempak, bile jumpe kat luar kampus, boleh dah senyum or angkat tangan… rasa unik… tp rasanya, elok lagikan kalo kite bertegur sapa… kenal2 nama… urmm…

What Everr~~

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    ni nak resmikan ni. hahahaha. layout baru ngan entry baru. muahahaha :twisted: tapi kan… die kene ade sket pembetulan aaa kat situ. apsal bile org jalan keliling mmu ni ari2… tapi tak terserempak pon ngan abg? :mrgreen:

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    adoih.. terang2 dah abg kat MMU Melaka… awak tu kat MMU Cyber… kalo terserempak tetiba tuh mmg ajaib lar kan.. adoihhh…

    [Reply]

  3. says

    tula.. lenkali.. tulis tu biar terangggggg aih… ckp la campus MMU Melaka… eh… marah plak… kang jd pakcik tul2 kang kalo asek marah je. org ckp kebenaran tu. :mrgreen:

    [Reply]

  4. Mr Kay Em Why says

    yer lar2… my fault… eh, cyber tak macam tuh ke? tak arr.. org tak marah pon… sonok ni hah.. :p

    [Reply]

  5. Mr Kay Em Why says

    kunci jamban natang ape… aku tak snap plak pic kunci tuh.. ari tuh dierang suh aku amik brape byk aku nak.. tp malas arr aku.. kunci bodo.. bukan kunci betul pon… :p

    sugarpinky : sape ckp tak de gelak guling2.. ade arr.. :guling:

    [Reply]

  6. Mr Kay Em Why says

    giler jaat ko… ekeke.. dari atas mmg arr nampak mcm tuh.. cuba tgk pic yg dari tepi.. nnt aku cuba upload.. ko ni dulu student mmu gak! igt tuh! walaupun 2 minggu jerk.. ekekek…

    [Reply]

  7. Mr Kay Em Why says

    ape plak senyap… dlm bulletin board melambak arr pasal ni ari tuh.. adeh ko ni.. connection ko prob balik ke?

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge