Aku, Inilah diriku…

Sajak Kedamaian

Sorry to all… seminggu gak tak berupdate blog aku nieyh… awal minggu lepas aku asyik kene gastrik… sampai tak larat nak buat ape2… then khamis and tadi ade midterm test… ape pon, thanks bebyk pada miss Kay, Diane, Nanie and my best fren Ell sbb dok bebel :p and bg pesanan dari penaja masa aku sakit ari tuh… hehe… thanks a lot… *Muaahh*

Tp dlm ramai2, miss kay lar paling byk bagi pesanan… hehe.. thanks sis… die tgh sonok melancong tuh.. hehe… mlm tadi sempat gak lar aku melancong ngan die kejap… tak sangka tol aku… :p miss Kay anta sms kat aku tanye kabar… pastuh dok cerita keadaan die kat Paris skang…. huhu… terkejut aku dpt sms masa tgh tido… pastuh lelap balik aku dah sampai kat Paris tuh… tgk2 ade miss kay dkt2 situ… hahaha… dpt gak lar rasa walaupun dlm mimpi… nak jejak betul tak tau bile.. huhu…

Aku kekeringan idea… nnt aku update lagik.. ;-)

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge