AIMAN tak kesah gak… {special utk DIANE :-p }

INI ADALAH PIC AIMAN YANG SEBENAR!
Pic AIMAN yg suara nye digunakan dlm iklan radio tuh… Ni lar budak nye..

aiman ade kawan,
nama dia DIANE,
die ske pink ngan rama2,
sama mcm TOTIN.

aiman tak kisah!!

kalau pasal blog,
DIANE cepat je update,
macam2 idea dia ade,
aiman selalu masuk blog dia.

aiman tak kisah!!

DIANE ske membebel..
macam nenek,
dia bising sbb Uncle Kay tak update blog,
kali ni Aiman tolong uncle Kay.

AIMAN TAK KISAH!!

P/s : jgn marah korang.. hahaha.. :-p Entry ni bukan Aiman yg buat pon.. huhu.. Aiman pon tak kenal sape Uncle Kay tuh.. yer lar.. picisan jerk.. jgn marah ye abg Badrul.. :D

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. Mr Kay Em Why says

    Nash : tuh arr.. die skang dah mcm selebriti… siyes.. aku baca dlm blog2 org yg slalu jumpe Aiman ni, dierang ckp kalo dkt2 ngan Aiman ade artis, lebih ramai yg keja aiman dari artis tuh ( depends lar sape artis tuh)… tapi aku rasa suara die tak sesuai utk sinchan…

    mohdismail : btol gak yerk… maybe boleh kite test… tp aku takut rating utk sinchan jatuh mendadak.. huhuhu…

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    elle : kay tak kesah gak… huhu.. i igt mama u suka giler kat sinchan.. uper nyer aiman.. hehe.. mamat 2 org tuh dok tuka topik jadik topik sinchan plak… ampeh..

    sugarpinky : sape? i ke comel? hekhek.. tenkiu.. *pasan jap*

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    Nash: Neraka apakah yg berlaku ini? aku sungguh tidak paham..

    Sugarpinky : ala.. skali skala nak pasan pon takleh… aih… :p

    [Reply]

  4. Mr Kay Em Why says

    esis : erk? ketap gigi? kesah ke tak ni? hehe..

    elle : eleh.. mcm u tak biasa je i ni.. skali skala pasan ape salah nyer.. :p

    [Reply]

  5. Mr Kay Em Why says

    lihatlah.. cik diane pulak nak memperasan kan diri.. huahuahuahua… tp ade gak betol nyer.. huhuhu..

    [Reply]

  6. Mr Kay Em Why says

    ish.. kene ke?? adeh.. tgh takde duet nieyh.. ekeke… syhh… bab royalti jgn ckp kuat2.. nnt diane ngan totin pon tuntut.. ekeke..

    [Reply]

  7. says

    yah….aku dtg nk tuntut royalti aku~!!!!!

    aku pnye musti lg byk dr totin..

    sbb die ko sebut sekali jek..

    aku nye nama ko sebut byk2 kali…

    pas2 entry ko byk2 plak nama aku skrg ni…

    aku xkire,aku nk royalti aku gak…

    plg koman pn ko kene banje aku piza hut,kenny rogers n plg penting secret recipe~!!!!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge