Seminggu berlalu…

Seminggu dah berlalu utk bulan nie… seminggu dh sejak last entry… tp aku still takde idea, utk mantapkan blog aku ni… aku tak tau naper… cuba dah carik merata-rata.. takde gak… seminggu gak aku jalan2 kat blog2 yg ada… dari satu blog, aku masuk blog lain yg ade dlm list kengkawan dierang… byk blog yg best2 aku jumpe.. tp aku tak jumpe gak idea utk blog ni… satu blog yg menarik aku jumpe, blog si Chika conteng beylo… menarik… sgt menarik bg aku… ayat2 yg ade.. parpu dan bisa buat aku tergelak mcm org gila dpn laptop aku nieyh… hehe… aku teringin nak tgk org gelak mcm tuh bile masuk blog aku.. tp aku blom penah lagi dpt tgk…

urmm… adikku sorg tuh, si miss Kay dok bg idea kata jgn skema sgt ayat… huhuhu.. aku sendiri tak tau… semenjak dua menjak ni, rasa nak berkarya membuak2 dlm diri aku… tp aku takde idea.. sbb tuh kot bile aku tulis entry, aku asyik taip ayat yg skematik… heh… kaku gak nak jahanamkan ayat bile jiwa sastera dah muncul…

Entahlah…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. hetfield says

    kalau boleh dpt idea tu jangan copy bulat2 dari blog orang lain sbb ni blog ko kan…kene la kekalkan identiti ko…jgn nnt ko dilabel pencuri,perompak,pencilok kreativiti org lain hehe..

    pasal ayat tu nampak skema tapi bahasa pasar pun kalau terover pun tak best gak…so the decision is in ur hands…out..

    [Reply]

  2. misskay says

    cara penulisan mmg takleh tiru bulat2.. sbb every one ada cara tersendiri.. kalau tiru2 bulat2 mmg takkan menjadi hasilnya..

    sebenarnya nak tarik semua org yg berada depapn komputer nie masuk dalam blog kita bukan senang.. sbb lain org lain taste dia.. kalau dalam business kita ada segmentation utk achieve our goal.. aim kita siapa? apa character org tersebut? dsb..

    cuba stick pada satu cara tersendiri.. mungkin hasilnya banyak.. cuma kita tak nampak sbb org lain diam membisu.. cara paling mudah ajak kawan2.. byk tulis pasal kawan.. dan segalanya kawan.. nnt2 kawan promote dekat kawan lain..

    hehe..

    [Reply]

  3. Mr Kay Em Why says

    wah.. thanks a lot.. idea yg best.. 2-2 best.. tak sangka arr miss kay.. huhuhu.. insyaAllah.. i`ll try my best.. guna identiti tersendiri.. thanks!!~~

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge