Pecah Kelapa atau Pecah Kepala??!

Ramai tol dok bising aku tak update blog.. hehe.. sampai ade yg tension.. sian… ampun ya semua… semua ini tidak disengajakan… ari sabtu ari tuh dah taip panjang berjela, tetiba mouse buat hal, abes semua windows die tutup termasuk ngan blog ni skali… so, ape yg aku taip tak dpt nak diselamatkan… terpaksa lar aku biarkan blog ni tak berupdate sbb dah xde mood dan idea utk taip balik masa tuh…

Sepanjang minggu lepas, byk betul perkara yg buat aku rasa mcm nak pecah kepala sbb pk dan rasa nak memecahkan kepala akibat tension… Last week aku rasa mcm minggu malang… Lepas satu, satu benda yg menyesakkan pkran aku berlaku… Memula moto aku rosak… aku try betulkan sendiri… sbb nampak mcm rosak yg aku rasa aku boleh betulkan… skali tanggapan aku salah… aku tak berjaya utk betulkan sendiri moto tuh… nak taknak, aku terpaksa tolak moto tuh selepas dkt 2 hari tersadai kat umah… bile moto tuh rosak, ianya berjaya membuatkan aku gagal gi lab dan akhirnya terlepas lab test… waaa!! :( Dah lar tuh, penat aku tolak moto tuh tetgh panas… apek tuh mcm nak tanak betolkan moto aku… teruk tol.. geram aku… ni aku dah dgr tanda2 yg moto aku akan prob balik ni… aih…

Minggu lepas gak, aku nyer Treo 600 tuh start meragam… aih… satu lagi perkara yg saja menyesakkan pkran aku… Touch screen aku rosak… byk gak software aku dlm tuh takleh function sbb die kene guna touch screen gak… Dem! tah baper ratus kene caj kalo nak repair… rasa nak beli lain jer… tp apekan daya, keadaan ekonomi yg genting ni terpaksa bersabar jerk lar…

Ok, enough… Tamo citer pasal benda2 yg buat aku rasa mcm nak pecahkan pala… Tuka citer lain… beberape ari lepas, aku start guna status baru kat YM… asyik guna status sama jerk.. so, tuka lar yg baru… mcm gini lar lebih kurang adanya status aku tuh :-

Status YM ku...

Idak lar aku sangka utk dpt respon dari kengkawan aku dlm list YM aku.. tp mcm ni lar jawapan yg dierang bg aku utk respon pada status aku tuh…

nutzry (3/22/2006 1:36:04 PM): K adalah huruf picisan
Kay (3/22/2006 1:37:59 PM): :-p

Fadh Nadh (3/22/2006 3:51:14 PM): datuk Kay bakal suami siti
Fadh Nadh (3/22/2006 3:51:15 PM): hahaha
Kay (3/22/2006 3:54:17 PM): ceh
Kay (3/22/2006 3:54:21 PM): itu datuk K
Kay (3/22/2006 3:54:23 PM): bukan kay
Kay (3/22/2006 3:54:36 PM): die khalid ke ape tah
Fadh Nadh (3/22/2006 3:55:12 PM): yg ngan kay tuu tak jadi
Fadh Nadh (3/22/2006 3:55:24 PM): soo kay nie ler amik peluang
Fadh Nadh (3/22/2006 3:55:26 PM): hahaha
Kay (3/22/2006 3:55:42 PM): haha
Kay (3/22/2006 3:55:46 PM): terus terang aku ckp
Kay (3/22/2006 3:55:52 PM): aku tak penah minat kat siti
Kay (3/22/2006 3:55:54 PM): :-p
Fadh Nadh (3/22/2006 3:56:05 PM): ek?
Kay (3/22/2006 3:56:13 PM): yerp

syahida sukri (3/27/2006 6:00:36 PM): ntahlaaaa..saper tuh mr kay?
syahida sukri (3/27/2006 6:00:44 PM): penyayi kugiran
syahida sukri (3/27/2006 6:00:55 PM): ker?
Kay (3/27/2006 6:01:35 PM): ntah lar
Kay (3/27/2006 6:01:42 PM): idak lar teman pasti sape die
syahida sukri (3/27/2006 6:01:43 PM): huhuhuhuhhuhh…
Kay (3/27/2006 6:01:44 PM): hahahaha
Kay (3/27/2006 6:01:50 PM): yg penting die nak gi kelas ni

Byk lagik respon2 dari kengkawan aku.. tp aku tak dpt nak carik balik utk letak kat sini… ape pon, respon dari Fadh Nadh buat aku tergelak berguling-guling :guling: Ade ke aku ni Datuk K yg dok kene gosip ngan siti?? :guling: Ape yg aku bitau tuh betol… aku tak penah minat siti (sorry pada semua peminit siti yerk)… so aku tak sanggup nak disamakan dgn Datuk K tuh… hahaha.. panjang lagik sbnrnye conversation aku ngan Fadh Nadh tuh… cuma yg selebihnya aku rasa tak perlu aku letak kat sini sbb ianya akan menyebabkan pelbagai spekulasi timbul… so, kita elakkan nyer.. hehehe…

Anda mau respon status tu?? Silakan… :-D

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    yay~
    aku jd org fes~~haha..mmg pon ko dh lama xupdet.penat je aku dtg asik tgk artikel yg sama..siyan ko moto rosak..bli br la wei~!!haha~

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    huh? Diane nak banjer aku beli moto baru.. huahauhauhua… Diane, sejak skolah, moto tuh jerk lar reta aku paling mahal aku rasa… ko igt sesenang nak tukau? kalo aku dah keje lain lar kot.. huhu.. aper lagik diane… belikan lar aku sebijik.. :-D

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge