Giler…

Giler… Mmg dah giler… semuanya jadik giler… dan bikin aku jadik giler… aku mmg hampir giler skang ni… tp, tak perlu susah2 utk amikkan aku borang utk masuk Hospital Bahagia utk aku… sbb aku dah pon submit… cuma pihak hospital ckp blom cukup layak utk diserap masuk…

Barang2 kesayangan aku, semua nyer meragam serentak… Ya, SEMUA! Mana aku tak jadik giler… campur lagik ngan personal problem aku… adoih… sakit otak aku memikirkannya… Hah… Nak tau ape barang2 aku yg rosak? Nieyh hah:-

a) Moto – Hah, tak sampai seminggu aku betolkan moto tuh ari tuh, pagi tadi die dah tunjuk tanda2 yg die nak sakit balik… petang tadi lepas kelas, aku tros gi kedai moto… bukan kedai ari tuh lar… kedai tempat aku slalu anta moto… die check2, nak betulkan amik masa dlm 2-3 jam… so memandangkan hari pon dah petang, aku igt nak btolkan esok je… sbb aku nak pakai moto lagik malam ni… skali aku start, tros meletup… haa.. kene gak tinggal moto tuh kat situ… esok baru gi amik…

b) Laptop – Laptop aku dah macam terkene penyakit LEMBU GILA… mouse jadi sasau giler babi… aku klik skali die nye action mcm aku klik 3-4 kali… program open dgn sesuka ati… tiba2 takdpt detect connection, pastuh tetiba detect balik… org lain boleh surf dgn hati riang, aku takleh surf plak… Mmg aku rasa solution paling tepat, REFORMAT laptop ni… tp kalo leh, aku nak buat recovery je… senang sket… so, sesape yg ade cd Recover Disk ACER Aspire 5500, tolong lar bg aku pinjam kejap…

c) Palm Treo 600 – PDA Phone aku ni dah kehilangan function touch screen… aku tak tau mcm mana boleh jadik macam tu… byk gak function yg takleh nak pakai bile takde touch screen ni… ntah baper kene kalo nak gi repair…

d) Nokia 3220 – Enset lagik satu ni pon nak buat ragam gak… asyik2 off sendiri… pastuh setting semua ilang… tiap kali pasan, kene on, kene setting balik… leceh…

Barang2 aku ni ntah2 dah buat pakatan… buat mogok… nak rosak sesama… tp aku kurang pasti ape punca kalo dierang ni nak mogok pon… hah.. see… aku dah merapek… sah dah nak giler nie… aduss…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge