Diriku dan aku…

Waarrrghhh!!~~ Huhu.. ari ni seharian aku tido.. :p membayar balik tido yg tak cukup beberape hari ni… tido dlm kol 9 lebih tadi… pastuh bangun dalam kol 11… gi workshop moto… jengah ape citer moto aku… mata aku susah nak bukak walaupun dah mandi… huhu… ngatuk lorrr… tido dpt 2 jam je… pastuh tgk2 moto aku dah siap… kene caj RM64 tuh… dlm poket ade RM40 jerk… ah, demit tol… aku terpaksa ler masuk kampus gie cucuk duit… adoih… dgn muka tak cukup tido pi masuk kampus… giler arhh… masa tuh plak dah dkt lunch hour… waaa.. dah sememangnya peak hour kat Plaza Siswa tuh… aih… aku mintak maap lar pada semua yg tegur aku waktu tuh… aku cuma mampu balas teguran dgn senyum tawar… ngantuk beb… sorry yerk zafirah… :p

Balik je dari amik moto tuh, terus aku landing balik… huhuhuhu.. sedar2 bangun dah asar… giler lar… ade gak bangun sblm tu.. tp sbb rasa sejuk dan dengar bunyik ujan, aku tak mo bukak mata… :p Dan akibatnye, sampai skang Incik Gastrik masih menjadi tetamu perot aku.. huhuh..

Novel

Aku dah pon siap publish Bab 3 utk Novel Rahsia Hati… mungkin ade yg tak tau lagi projek novel aku ngan Miss Kay… korang boleh baca novel tuh kat sini….

Aku ucap time kasih pada semua yg tolong aku utk bab 3 nie… thanks pada Miss Kay sbb edit balik kesalahan2 aku dan bg mantapkan lagi ayat… wah… nampak die lagik tinggi level dari aku… thanks jugak pada Ell sbb tolong carikan idea utk tajuk.. hehe… untuk org yg komen secara personal pon time kasih lar byk2… siap bg rating lagik… hehehe… thanks arr… korang semua tambahkan lagi semangat aku utk berkarya, satu minat aku yg hampir dilupakan satu ketika… :D Thanks all!!

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    mr kay n miss kay.. adakah korang ni ada hubungan ehem2? huhuu…

    plaza siswa? huhu.. lama aku x dtg sane.. dulu aku bekas pelajar situ.. tp cuma 2 minggu je.. dpt ipta, tros cabut.. hihi

    [Reply]

  2. Mr Kay Em Why says

    huhu.. sesungguhnya kami adalah adik beradik sepusat sepusing, mak lain bapak lain… :p

    bagus arr ko… blaja kat sini 2 minggu tp still boleh igt yerk… ade yg blaja setaun, 2 taun… tp bile sebut nama2 mcm tuh… lambat tol nak igt balek..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge