Update…

Urmm… baper lama dah tak update ni? aku pon tak igt dah.. byk sgt benda yg kene buat, byk sgt kerja yg bersusun, byk sgt benda yg berlaku sampai aku tak sempat nak carik idea utk blog kesayangan aku ni…

Kolam Air Panas Gadek

Start cuti ari tuh, sorg member aku yg aku baru kenal dari salah satu forum yg ade kaitan ngan autosurf bisnes ajak aku join die bukak lagi satu forum baru… kire sama2 setup forum tuh lar… berbekalkan pengalaman yg aku ada selama ni, aku cuba la untuk bantu die mana yg terlarat… igt cukup lar segala pengalaman aku dlm bidang forum ni, skali tgk, byk lagik yg aku tak tau rupe2nye… aku try gak blaja slow2… alhamdulillah, stakat ni dpt lar blaja benda2 yg baru.. utk sesape yg ade join autosurf atau yg berminat tg autosurf, boleh lar jenguk2 forum ni.. insyaAllah, kami kat forum tuh cuba membantu sesiapa saja… boleh lar lawat forum tuh kat OnlineTopBiz.


Dalam waktu cuti ari tuh, bebudak umah aku yg ade kat umah ni asyik buang tebiat… satu malam tuh, dalam kol 1 pagi, bleh plak timbul idea nak pi mandi kat Kolam Air Panas Gadek… aku uruskan soal sewa keta time tuh gak then tros bertolak dlm kol 2 pagi… besh gak berendam kat kolam air panas tuh… dalam kol 4, kiterang kuar dari kawasan kolam air panas, dierang semua decide nak pi pusing2 satu melaka amik angin… pusing nyer pusing, aku tertidur dlm keta tuh.. ngantuk sgt beb… aku tersedar dlm kol 5 pagi, tgk2 dierang dok lepak dpn 7E Melaka Raya… lepas ilang rasa mamai, dierang ckp nak pi tgk kawasan2 yg cantik waktu malam (boleh ke panggil waktu tuh waktu malam? boleh kot?)… kiterang pon pegi arr sekitar bangunan merah dan STADHUYS… Kent yg mmg diketahui ramai gemar mengambil gambar yg cun2, kiterang pon buat lar keje giler… dok amik gambar sekitar STADHUYS tuh… terasa mcm pelancong pon ade, tp yg buat pak cik2 SWM (Southern Waste Management) tuh pelik sbb kiterang bergambar kol 5 pagi kat kawasan tuh.. dah arr tuh, selambar diri tgh2 jalan walhal time tuh keta yg lalu lalang laju2 belaka… mmg saja carik pasal.. haha…

1 Feb 2006, kol 4.30 ptg, sorg lagi kawan aku telah pergi menghadap illahi… dari berita awal, kata nya sbb denggi… pastuh ade plak yg cakap demam panas… now dgr kata disebabkan paru2 berair… wallahualam.. aku tak tau mana satu… ape pon, semoga Allah mencucuri rahmat atas rohnya… Al-fatihah buat Allahyarham Fikri bin Zulkafeley… kita tak tau bila giliran kita pulak…

Berkenaan dengan Projek Gempak Cotton yg poster nye besau kat atas tu, ikut planning mmg ptt nya dah dilancarkan awal minggu ni… tp, atas sebab2 yg tak dpt nak dielakkan, kami terpaksa tunda… InsyaAllah, kalo tak de ape2 aral melintang, sblm minggu dpn projek ni akan dilancarkan… ape2 perkembangan, aku akan update kat sini…

Oh ye, ramai gak asyik tanye aku, amacam sem ni.. err.. aku sbnrnye menjadi mangsa keadaan… nama aku tercicir dari senarai diploma ke Beta… Admission ckp aku tak apply online… walhal ade 2-3 kali gak lar aku tuka fikiran nak amik majoring ape… skang ni aku tgh tunggu appeal aku lulus.. hopefully by tomorrow dah dpt offer letter.. amin…

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge