Protected: Hanya kerana aku adalah aku…

Aku adalah aku…
yg dilahirkan 20 tahun yg lalu…
dilahirkan dgn sempurna mental dan fizikal…
tiada cacat, tiada cela…
tapi…

hanya kerana aku adalah aku…
aku dikatakan anak tidak berguna…
tahu duduk dan tunggu sahaja…
tahu melongo dan melihat sahaja…
tiada nilai tiada guna…
tidak seperti anak cina…
yang pandai membantu ibu dan bapa…
dijaja ke sana…
dijaja ke mari…
aku lah anak yang tidak berguna…

hanya kerana aku adalah aku…
pabila bercinta…
aku dikatakan tidak tahu menilai cinta
tidak cukup matang utk mengenali cinta…
masih keanak-anakkan!

Nah!
Hanya kerana aku adalah aku…
Seorang watak picisan dalam kisah dongeng dan mitos kehidupan

What Everr!!

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. hetfield says

    Just be urself.Buat per nak ikut apa org lain kata.Allah dah cipta manusia nie berbeza-beza jadi kene la terima kan.

    [Reply]

  2. elle says

    urm…. tak semestinya, apa yg kita fikirkan… adalah apa yang terjadi sebenae2nya….

    dan tak semestinya juga, apa yg tidak terlintas di fikiran kita, tidak akan berlaku….

    apapun….

    think positive ok?

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge