#EveryoneConnects kini setahun!

Laman web www.everyoneconnects.net kini telah berubah wajah dan semakin hebat dengan penambahan beberapa ciri-ciri dan aplikasi terbaru! Pengumuman ini bersempena dengan majlis ulang tahunnya yang pertama baru-baru ini. Menurut TM Chief Marketing Officer, Cik Rozalila Abdul Rahman, kempen everyoneConnects telah berjaya mengumpul sebanyak 65,000 orang di Facebook!

Antara ciri-ciri terbaru yang terdapat dalam www.everyoneconnects.net :

1. The Stadium :

Ruang interaktif bagi peminat bola sepak khususnya bagi peminat Manchester United. Di sini anda boleh mendapatkan berita terkini, temuramah, dan video yang berkaitan dengan pasukan bola sepak kesayangan anda. Telekom Malaysia telah menjadi “Official Integrated Telecommunications Partner” untuk Manchester United di Malaysia. Jadi, sudah tentu anda akan sentiasa disajikan dengan berita terkini dan sensasi. Disamping itu terdapat ruangan untuk “chatting” bersama dengan rakan peminat. Cuma perlu klik-klik pada imej yang bergerak-gerak.

2. The Jamming Garage :

The Jamming Garage memaparkan garaj studio muzik “Camp Bunkface” yang menarik. Haa.. Bagi peminat Bunkface, dalam ruangan ini anda boleh mendengar lagu-lagu mereka berserta prebiu video selain mendapatkan info mengenai artis kesayangan anda.

3. Open House :

Ruangan “Open House” memaparkan suasana seperti di dalam rumah terbuka dengan semangat 1 Malaysia! Anda boleh menghantar e-kad bersempena dengan harijadi, Tahun Baru dan lain-lain perayaan kepada rakan-rakan atau saudara mara anda. Klik pada gambar “Spread Some Love” dan sampaikan ucapan anda dalam ruangan “chatroom”.

4. Sini Maa:

Ruangan interaksi “Sini Maa” memaparkan sedutan filem-filem dan dan video-video terbaru dari Hypptv (UniFi), Hypp.tv dan rancangan realiti Pilih Kasih yang ditaja oleh TM. Anda boleh berkongsi info bersama kaki-kaki wayang di dalam ruangan “chat”.

5. EC Hall of Fame:

Di dalam “EC Hall of Fame”, pengguna boleh melihat aktiviti-aktiviti yang pernah di anjurkan oleh pihak TM bersempena dengan kempen everyoneConnects.

Jadi apa tunggu lagi? Jom klik www.everyoneconnects.net!!

P/s : Ada macam aku yg tulis entry ni tak? :p

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor
Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge