Promosi iTalkWhoa kembali!

Berita baik untuk pengguna iTalkWhoa! dan mereka yang selalu membuat panggilan ke luar negara. TM telah melancarkan satu lagi promosi bagi produk iTalkWhoa! mereka. Mungkin entry ini sedikit terlambat kerana promosi yang dilancarkan oleh TM ini adalah sempena Hari Raya Aidilfitri tetapi promosi ini masih berlansung dan akan berakhir pada 31 Oktober 2010. Orang putih kata “better late than never” kan? Haha.

Haa, promosinya, bermula dari 1 September sehingga 31 Oktober ini, pengguna iTalkWhoa! Akan menerima 20% tambahan masa berbual untuk setiap tambah nilai. Semua masa berbual percuma ini akan di kreditkan dalam akaun pengguna yang menambah nilai kredit iTalkWhoa! Mereka sepanjang promosi ini berlansung.

Satu lagi, mungkin ramai yg tak tau kredit iTalk ni boleh digunakan membeli kandungan dalam-talian (online content) yang di tawarkan oleh TM. Anda hanya perlu pastikan kredit iTalk anda mencukupi dan pergi ke laman web yang tersebut dan buat pembelian dengan kredit iTalk anda. Mudah kan?

Senarai laman web online content milik TM

So apa tunggu lagi? Promosi tamat 31 Oktober 2010. Tinggal beberapa hari saja lagi. Cepat-cepat tambah nilai akaun iTalkWhoa! anda. ;-)

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor
Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge