Vote untuk penyertaan popular – Tulis Dan Menang

Kontest Tulis & Menang adalah anjuran bersama sitikus.comorange4k.comariffshah.com. Hadiah wang tunai ditaja oleh kujie2.commrs.kay.mymyliriklagu.com & denaihati.com


Bermula dari awal Mac 2010, aku telah menjadi penganjur bersama untuk kontest Tulis Dan Menang! Jumlah Hadiah Bernilai RM250! Tarikh tutup telah pun lepas (25 April 2010) seperti yang di umumkan Ariff pada 29 Mac 2010. Ariff juga ada mengumumkan penaja hadiah yang baru iaitu denaihati dan juga hadiah tambahan untuk kategori “Entri Paling Popular“.


Jadi, setelah penyertaan di tutup, tentulah masanya untuk kita cari pemenang bukan? Sementara memberi laluan pada para juri untuk menilai penyertaan untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, aku ditugaskan untuk membuka satu poll untuk mencari pemenang “Entri Paling Popular“. Kau orang boleh vote mana entry yang kau orang rasa layak untuk menang kategori ni. Vote saja kat poll di bahagian bawah entry ni (bawah senarai peserta).

Poll tu dah di setkan untuk filter IP. Jadi satu IP satu vote. So, fikir baik-baik sebelum vote ya! Keputusan poll akan di rahsiakan sehingga keputusan diumumkan kelak. Undian dibuka sehingga 9 Mei 2010. So, Selamat Mengundi!

Kau orang nak baca dulu entri-entri yang di terima sebelum vote? Ini dia senarai penyertaan yang diterima.

  1. Ben Ashaari
  2. Faris_7
  3. Hajib
  4. Melromeo
  5. Frantz-Senpai Part [1][2]
  6. Isza
  7. Yati
  8. Iza
  9. Hidayah Yassin
  10. Hans
  11. Kaizen
  12. Nursarah
  13. Din
  14. Mohd Adziimblog hans
  15. fndrocka
  16. shax – blog hans
  17. zermye adnan
  18. eyra
  19. siti nur fadhilah
  20. Pingu
  21. Fathiha Zainal
  22. Rina
  23. Aizuddin
  24. hanis aleeya
  25. fatin
  26. Wan Perlis
  27. wan hazel
  28. Khairi
  29. e-liex
  30. farah
  31. eyriqazz
  32. Sya Isya

Panel poll untuk undian “Entri Paling Popular” :

[Vote telah ditutup. Nantikan pengumuman keputusannya nanti!~]

P/s : Marilah mari, pergi mengundi. tunaikanlah kewajipan, pada komuniti blogger. HAHAHA!

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    err.. vote dri sendiri bleh x? hehehehe
    .-= kaizen´s last blog ..Si PeNJuaL DaDaH WaRGa Tua =-.

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    takde salahnya ;-)

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    oh ya, promote la kat mana2 untuk meraih undi. itu cara terbaik untuk dapatkan undi lagi byk ;-)

    [Reply]

    kaizen Reply:

    dah buat… hehehhe.. ngah promote sehabis boleh…hehehhe
    .-= kaizen´s last blog ..Si PeNJuaL DaDaH WaRGa Tua =-.

    [Reply]

  2. says

    aku dah undi.

    aku undi fndrocka. penulisan dia sangat kreatif. wuhuhuhu

    dan

    aku undi lagi sorang. rahsia~
    .-= paeh´s last blog ..Dapatkan Kedai Online Percuma =-.

    [Reply]

    eyra Reply:

    u kalau tak undi i….i merajuk sebulan

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    ah. aku dah tulis situ. sorg satu undi. semalam aku dah buat stress test. undi banyak kali pon cuma undi yg 1st masuk dalam database. so jangan kecewa :D

    [Reply]

  3. says

    mana poll?
    .-= Azizuan´s last blog ..Travian Speed Server Malaysia Season 4 (MYX4) Bermula Malam Ini 28 April 2010 =-.

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    ko tak nampak poll? apa yg keluar dekat skrin ko? kalau ikut ip ko ni, ko pakai shared ip. so ada kebarangkalian orang2 sekitar ko dah vote dan ko takleh vote lagi. satu ip satu vote. itu permintaan penganjur.

    [Reply]

    Azizuan Reply:

    dah agak dah..patot nampak n n n ja..haha
    wireles kampus..macam ni la nasib..nak download2 pon susah..keke
    .-= Azizuan´s last blog ..Travian Speed Server Malaysia Season 4 (MYX4) Bermula Malam Ini 28 April 2010 =-.

    [Reply]

Trackbacks

  1. Vote untuk penyertaan popular – Tulis Dan Menang | Orange 4 Kay

    Bermula dari awal Mac 2010, aku telah menjadi penganjur bersama untuk kontest Tulis Dan Menang! Jumlah Hadiah Bernilai RM250! Tarikh tutup telah pun lepas (25 April 2010) seperti yang di umumkan Ariff pada 29 Mac 2010. Ariff juga ada mengumumkan penaja…

  2. Vote untuk penyertaan popular – Tulis Dan Menang | Orange 4 Kay

    Bermula dari awal Mac 2010, aku telah menjadi penganjur bersama untuk kontest Tulis Dan Menang! Jumlah Hadiah Bernilai RM250! Tarikh tutup telah pun lepas (25 April 2010) seperti yang di umumkan Ariff pada 29 Mac 2010. Ariff juga ada mengumumkan penaja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge