WTH is GoogleWave?

Aku agak letih menjawab soalan “Apa itu GoogleWave?” sejak aku offer invitation. Aku jumpa video ni kat blog NoktahHitam lalu aku terfikir untuk tempek kat sini. Siapa yang tak paham apa itu GoogleWave, tengok video ni. Please, jangan tanya soalan tu lagi. Aku sangat penat nak menjawabnya.

P/s : GoogleWave Invitation yang aku ada tinggal sikit je. Siapa nak, boleh contact aku atau tinggalkan komen. ;)

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. epool86 says

    i received my invitation yesterday.. at first i thought it more like facebook, but after trying and learning for few minutes, i think its not. its more like twitter. could this be the end of twitter.com? haha.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge