Keputusan Cabaran Twitter Merdeka

Ini adalah entry quick update untuk pengumuman Keputusan Cabaran Twitter Merdeka.

Cabaran Twitter Merdeka

Cabaran Twitter Merdeka

Tahniah kepada pemenang! Sila reply email aku dengan segera untuk urusan hadiah. Terima kasih kepada semua yang menyahut Cabaran Twitter Merdeka ni!~

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    hahaha..
    aku dah agak..
    aku mesti ade luck kalo contest cabutan bertuah..
    bukan ni jer..
    banyak kali dah..
    hahahahaha…
    ngan azman ishak dulu ade sekali gak..
    hehe..

    trimas bro..
    nanti saya buat ape yg perlu..
    huhu..

    [Reply]

  2. says

    malang nasib aku kerana tweet aku tidak dapat dikesan.

    [Reply]

    Mr Kay Em Why Reply:

    tapi aku bukak twitter setiap yg daftar kat sini.. so tweet ko dikira juga.. cuma tak berapa nak bertuah utk menang hadiah :)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge