Kesan Kenaikkan Harga Petrol?

Aku agak sibuk sekarang ni. Tak sempat nak update. Aku tampal image yang aku diforward melalui yahoo group yang aku join.

Kesan Kenaikkan Harga Petrol?

Penafian!


  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di blogpost adalah pandangan peribadi pemilik blog melainkan jika diterangkan pendapat/pandangan tersebut datang dari pihak lain.
  • Semua pendapat/pandangan yang tertulis di komen adalah pendapat peribadi pemiliknya dan tiada kaitan dengan pemilik blog.
  • Segala apa yang terkandung dalam blog ini tiada kaitan dengan majikan atau clients pemilik blog.

Sponsor




Comments

  1. says

    mmg nampak la rakyat sgt kecewa.. dah la inflasi utk bulan Jun n July mungkin smpai 6% sebelum turun balik.. itupun kalau turun lah.. iskk

    [Reply]

  2. Mr. Kay Em Why says

    hahaha.. bagus jugak die letak mcm tuh.. takde la kene maki dgn pemandu yg kuat maki hamun mcm aku.. hahah.. mungkin ini penggunaan bistari yg Pak Lah dok laung2 tu.. hahaha

    [Reply]

  3. Mr. Kay Em Why says

    yg aku perasan, ayatnye pengaruh dari Nabil dan Cam Raja Lawak.. tp mmg agak mendalam maksudnye bile dipk2kan balik.. ;))

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge